SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakarya'da Yuvalı Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Sakarya'da kurulan Malatyalılar Derneği'nin genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirlediği bildirildi. Derneğin yönetimi Veysel Yuvalı başkanlığında oluşturuldu.

Genel kurula ilişkin olarak derneğin yayınladığı basın bülteni şöyle:

"Mart 2011 Tarihinde toplanan Sakarya Malatyalılar Derneği oluşturulan divan kurulu ile kongresini yaparak yeni yönetimini belirledi. Dernek binasında yapılan kongreye katılan misafirlere Sakarya Musiki konservatuarından müzisyen öğrencilerin canlı müzik sunuları eşliğinde çiğköfte ikramı yapıldı.

Yapılan konuşmalarda yeni kurulan derneğin hayırlara vesile olması dilendi ve başarılı çalışmalar yapılması için elbirliğiyle hareket etmenin önemi vurgulandı.

Gittikleri yerleştikleri her yörede memleketinin değerlerine sahip çıkan Malatyalılar'ın Sakarya'daki buluşma noktası olan Sakarya Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin yeni yönetimi tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.

YÖNETİM KURULU
Başkan
Veysel Yuvalı

Başkan Yardımcısı
Necmettin Satılmış

Başkan Yardımcısı
Erdoğan Çetin

Muhasip
Hayrettin Tüdün

Yön. Kur. Üyeleri
Bülent Hasçelik
Bülent Karaaslan
Mehmet Bahçalı
Veysi Yüksel
Yalçın Kaya
Mustafa Yılmaz
Hüseyin Şahin
Mehmet Kır
Erzat İnce"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız