SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakaryaspor Başkanı Ne Yaptı?

A- A+ PAYLAŞ

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda hür iradesiyle oy kullanma imkanının bulunmadığını gerekçe göstererek, kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Genel kurulda da oy kullanmayacağını bildiren Aydın, yaptığı açıklamada, ''İnsanlara, sayın bakanımızın ifadelerinin, ısrarla sayın başbakanımızın görüşü olduğu söyleniyor. Ben buna inanmıyorum. Çünkü aynı bakanımız Futbol Federasyonu'nu başarısız bulduğunu söyledi, ama bakıyoruz ki hiç kimse bundan alınmıyor. Sayın Levent Bıçakcı dışında herkes bu işin içinde olmak için can atıyor'' dedi.

Başarısız bulunan, Türkiye'yi dünyaya rezil eden, Sakaryalıların alın terini çalan ve haklarını aradıklarında kendilerini ligden ihraç etmekle tehdit eden kişilerin bulunduğu listeye, ne pahasına olursa olsun oy vermeyeceğini vurgulayan Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

''Haluk Beyin akçalı işlerle problemi olduğunu söyleyenlere sormak istiyorum. Emek ve alın teri hırsızlığı daha mı masumane? Haluk Beye oy versem, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran Beye zarar vereceğim endişesini taşıyorum. Ayhan Beye oy verirsem, Sakaryalılara ihanet edeceğim. Böyle bir ortamda yapmamız gereken en onurlu hareketin istifa etmek olduğuna karar verdim.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız