SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakaryaspor'u Golleriyle Zirveye Taşıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Gol sıkıntısı çeken Malatyaspor'un "gönderdiği" Taner, Sakaryaspor'u golleriyle zirveye ortak etti.

9 MAÇTA 7 GOL..
2. Lig A Kategorisi'nde Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Sakaryaspor'un devre arasında Malatyaspor'dan kiraladığı Taner Demirbaş attığı gollerle takımını sırtladı.

Ligin ikinci yarısından itibaren yeşil-siyahlı formayı giyen tecrübeli golcü futbolcu Taner, oynadığı 9 maçta attığı 7 golle Sakaryaspor'a hayat verdi.

Ligin ikinci yarısında Sakaryaspor forması giydiği maçlarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ağlarına 2 gol, Orduspor maçında 2, Çanakkale Dardenelspor'a 1 gol, Mardinspor'a 1 gol, Mersin İdmanyurdu'na 1 gol olmak üzere toplam 7 gol atan Taner, attığı gollerle yeşil-siyahlı ekibe zirve yarışında büyük bir katkı sağlıyor.

FORMA ŞANSI BULAMIYORDU..
Malatyaspor'a sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen ve geçen sezon 2. Lig A kategorisinde şampiyonluk mücadelesi veren Erciyes'in Süper Lige yükselmesine golleriyle büyük katkı sağlayan Taner Demirbaş, Malatyaspor'un yurt dışındaki hazırlık döneminde, bir maçta 5 gol atmasına karşın, ne ilk 4 hafta takımın başında kalan Feyyaz Uçar, ne de daha sonra Teknik direktörlüğe getirilen Ziya Doğan'la pek forma şansı bulamamıştı.

Taner, ligin ilk yarısında çok az sayıda maçta görev almış, bu maçlarda da Malatyaspor'a özellikle attırdığı gollerle ciddi katkı sağlamıştı.

Kendisi gibi golcü Okan'la birlikte Ziya Doğan'ın gözden çıkardığı Taner, ara transferde Sakaryaspor'a kiralanmıştı. Malatya'da futbolu "iyi bilen" çevrelerin gözlemlerine göre, "2. Oktay Çevik" değerlendirmesi yapılan, ancak bu yönünü "forma bulamadığı" için sahaya yansıtamayan Taner, şimdi Sakaryaspor forması altında golleri sıralarken, Malatyaspor her maçında "gol sıkıntısı" çekmeye devam ediyor. Bilindiği gibi, bir başka golcü Okan da, Konyaspor'a gönderilmiş, bu futbolcu da başarılı performans sergilemeye başlamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız