SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakık'ın Oğlu İntihar Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:59:08
Sakık'ın Oğlu İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın oğlu Sidar Sakık Ankara'da babasıyla birlikte yaşadığı evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Aileye yakın çevrelerden alınan bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti:

Milletvekili Sırrı Sakık, bu sabaha karşı 01.00 sıralarında evinde bir başka milletvekili arkadaşıyla sohbet ederken, dışarıdan gelen silah sesi üzerine oğlu Sidar’ı aradı. “Evladım dışarısı karışık, geç de oldu. Seni bekliyorum” dedi. Oğlunun gelmemesi üzerine endişelenen Sakık, ikinci kez oğlunu çağırdı.

Evdeki konuk milletvekilinin ayrılmasından sonra saat 02.00 sıralarında Sidar, babasının çağrısına uyarak eve döndü. Oğlunun gelmesinin ardından Sırrı Sakık, uyumak üzere yatak odasına geçti. Ancak bir süre sonra oğlunun telefonda kız arkadaşıyla tartıştığını duydu. Balkonda oldukça gergin görünen oğlunun yanına gitti.

Oğlunu uyumaya ikna etmek için cep telefonunu alıp içeriye girdi. Sırrı Sakık, yeniden balkona girdiğinde oğlunun 5. kattaki balkondan atlamak üzere olduğunu gördü. Sakık’ın, erken yaşta annesini kaybeden Sidar’ı engelleme çabası sonuçsuz kaldı. 25 yaşındaki genç, “Baba seni çok üzdüm, artık yaşamak istemiyorum” diyerek kendini boşluğa bıraktı.

Sakık, hemen 112 Hızır Acil Servisi'ni aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sidar Sakık'ı Özel Güven Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak 5'inci kattan düşen Sidar Sakık'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olay yerinde inceleme yapan savcının ifadesine başvurduğu Sırrı Sakık'ın, "Oğlumun bazı sorunları vardı. Gece de telefonda kız arkadaşıyla tartışıyordu. Uyarmak üzere balkona geldiğimde atladı" dediği öğrenildi.

Kız arkadaşı ile sorun yaşadığı iddia edilen oğul Sakık’ın, 5 yıl önce annesi Gülsima Sakık’ın ölümü sonrasında da bunalım yaşadığı öne sürüldü. 

YÜKSEKTEN DÜŞMEYE BAĞLI KAFA TRAVMASI

Sidar Sakık'ın cenazesi Özel Güven Hastanesi'nden alınarak Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemede Sidar Sakık'ın yüksekten düşmeye bağlı kafa travması sonucu öldüğü kaydedildi. Ailenin yakınları Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü. Sidar Sakık'ın yaşadığı sorunlar nedeniyle daha öncede intihara teşebbüs ettiği öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız