SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakinleştirmek İtfaiyecilere Düştü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ocak üzerinde unutulan sütün yanması sonucu duman içinde kalan ev itfaiyeyi alarma geçirdi. Bu arada, banyo yapmak için yaktığı tüpgazdan sızan gazdan zehirlenen işçi de hastaneye kaldırıldı.

ÇOK KORKTULAR!..
Edinilen bilgiye göre, Hasanbey Caddesi'nde ikamet eden Nurettin G.'ye ait evde, annesi işe giden 9 yaşındaki Y.G. adlı kız çocuğu, kardeşine süt ısıtmak için ocağa süt koydu. Ocak üzerinde unutulan sütün yanması sonucu evden dumanlar çıkması üzerine çevredeki vatandaşlar itfaiye ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenliği sağlarken, 3 yangın söndürme aracıyla gelen itfaiye ekipleri ise mutfaktaki tüpü dışarı çıkararak olayı kontrol altına aldı.

Küçük kızı sakinleştirmeye çalışan görevliler, anne ve babaya ulaşmaya çalışırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

TÜPTEN ZEHİRLENDİ..
Öte yandan Malatya'da kaldığı barakada banyo yapmak isteyen bir işçi tüpten zehirlendi.(alttaki fotoğrafta)

Edinilen bilgiye göre, olay 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Bir kuyu sondajı işinde çalışan Mustafa Berk, kaldığı barakada banyo yapmak için yaktığı tüpten sızan gazdan zehirlendi.

Berk, diğer işçi arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız