SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saldırgan Pitbull 2 Kişiyi Hastanelik Etti

0
Güncellendi - 2018-07-16 04:42:53
Saldırgan Pitbull 2 Kişiyi Hastanelik Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da köpek saldırısı.. Pitbull cinsi köpek saldırdığı 2 kişiyi ısırarak hastanelik etti.

Olay, saat 23.30 sıralarında, eğlence yerlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi yakınında, Büyük Hüseyinbey Mahallesi Turfanda Sokakta meydana geldi. Sahibi tespit edilemeyen Pitbull cinsi bir köpek, iki kişiye saldırdı ve çeşitli yerlerinden ısırarak yaralandı. Şahısların boğuştuğu köpeğin de bu sırada yaralandığı bildirildi. İsimleri öğrenilemeyen iki yaralı, çağrılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, köpek bölgeden uzaklaştı. Polis ve belediye görevlileri, başkalarına da saldırabileceğini, ancak yaralı olduğu için fazla uzaklaşamayacağını düşündükleri köpeği, park halindeki araçların altında ve boş alanlarda aradılar, ancak bulamadılar.

Polis ve belediye görevlileri, olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Pitbull cinsi köpek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bulent (5 yıl önce)
    Başiboş köpekler hiçbir insandan çocuktan kiymetli degil..belediye toplu bir temizlik yapmali..hastalikli hayvanlar sokaklarda ...
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (5 yıl önce)
    Turfanda sokağında 3 katlı eski binanın giriş katındaki evde 3 köpek besleniyor.Mahalle sakinleri biliyor ama Evdekiler sıkıntı çıkarırlar diye kimse ses çıkaramıyor hatta ürkütücü havlama seslerinden gına geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Pitbull beslemek zaten kanunen yasaktır.Gündüz vakti hemen her parkta görebilirsiniz.Görevliler biraz daha sıkı denetim yapsa bir müddet sonra neredeyse biter bu sorun..
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    köpeğin sahibine ceza verilmeli. bir sürü kamera var kimin köpeği bulamamışlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Bu tür köpekler cok tehlikelidir, bilhasa sahibi yanlis yetistiriyorsa tam bir katliam makinesidir. Bu cinsler daha cok cocuklara saldirir, bunlari birde iyi bir marifetmis gibi parklarda, caddelerde dolastiriyorlar. Bu hayvanlarin sehirde bilhasa Malatya gibi bir yerde isileri yoktur. Bunu sorunu yetkililerin aci bir hadise olmadan cözmesi gerekiyor. Bilmiyorum belediyemi sorumlu? Yetkilileri bilgililerdirmek gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gulsum Fırat (5 yıl önce)
    Tehlikeli hayvan yok tehlikeli sahip vardır. O hayvan hangi sartlarda yetistirildi neler yaşadkki bunları yaşadı ve yaşattı. Askl tehlikeli olan sahibidir onu bulmakta boynumuzun borcu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (5 yıl önce)
    Belediye hafta sonu olduğu için gelmedi. Köpek aranmadı da zaten yeri belliydi. Mahalle sakinleri gecenin birine kadar köpek kimseye saldırmasın diye ugraştı. Polis de hiç bir şekilde müdahale etmedi. Haberlerinizi daha sağlıklı yapabilirsiniz ki zaten köpeğinde etkisiz hale getirilisinden tut insanların saatlerce orda mahsur kalması polisin yarim saat sonra gelmesi belediyenin ise hic oralı olmadığını tüm mahalle sakini biliyor. En son veteriner bayıltarak götürdü ve hayvana da insanlara da yazık oldu. Bu kadar duyarsızlık olmaz.Haberiniz yanlış ya da bilerek bu şekilde yazdınız galiba ama polis de belediyede köpek aramadı halk köpeği sıkıştırdı kaçacak yeri de yoktu gelip altı üstü alacaklardı köpeği ama onu bile saatler sonra bi4 sürü telefon açıldıktan sonra yaptılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih dogdu (5 yıl önce)
    kardeşim polisini arıyoruz belediyeyi arayın diyo belediye tarım ili arayın diyo o şunu arayın derken köpek birilerini yiyo muhatap yok her gün parklarda gezdiriyolar kimse önlem almıyor ne diyelim tedbirsiz sopasız gezmeyin diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bu tür köpeklere tedbir alınması gerekir.Ağızlık takılması lazım.Bunlar tehlikeli.
    0
    0
    Yanıtla