SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saldırgan Tilki Kuduz Çıkınca

A- A+ PAYLAŞ
Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, Tilki'nin koyunları ısırması sonucu bulaştığı tespit edilen kuduz vakası nedeniyle Balıkdere Köyü'nün karantina altına alınarak, hayvan giriş ve çıkışlarının yasaklandığını açıkladı. 
 
Tarım İl Müdürü Aygül yaptığı açıklamada, Balıkdere Köyünde Tilki'nin hayvanlara saldırarak ısırması sonucu köyde kuduz vakasının ortaya çıktığını ve bundan dolayı 4 büyükbaş hayvan ile 2 koyunun telef olduğunu belirtti. 
 
Bir vatandaş tarafından öldürülen Tilki'nin yapılan laboratuar incelemesinde kuduz çıktığının belirlendiğini bildiren Aygül, Tilki ile telef olan 6 hayvanın toprağa gömülerek üzerinin kireçlendiğini söyledi. 
 
Aygül, olayın ardından köydeki vatandaşların kuduz vakasına karşı aşılanmalarının sağlandığını belirterek, yine köydeki yaklaşık 60 koyun ile 100 büyükbaş hayvanında kuduz vakasına karşı aşılandığını kaydetti. 
 
Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, Balıkdere Köyünün şuanda karantina altında olduğunu, köye hayvan giriş ve çıkışlarının yasaklandığını bildirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız