SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saldırı Kurbanları Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:39
Saldırı Kurbanları Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman merkezden Gerger ilçesine dönerken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Osman Öztürk (51) ve Gerger eski Belediye Başkanı Arif Karatekin’in (49) cenazeleri toprağa verildi. 

Arif Karatekin ve Osman Öztürk’ün evlerinin önünde kılınan cenaze namazına AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Salih Fırat, Mehmet Erdoğan, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, İl Genel Meclis Üyeleri, çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve vatandaş katıldı. Cenazeler kılınan namazın ardından Gerger Mezarlığında defnedildi.

İlçede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Adıyaman ve Kahta’dan Gerger’e giden özel harekat polisleri, çevik kuvvet polisleri, asayiş polisleri, jandarma ekipleri ve bir çok zırhlı araç, ilçe merkezindeki noktalara konuşlandırılarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alındı.

Yaşanan olay nedeniyle ilçede hayat tamamen durma noktasına gelirken ilçede büyük tedirginlik yaşandığı, esnafın işyerlerini kapattığı ve vatandaşların da sokağa çıkmaya çekindiği öğrenildi.

ŞÜPHELİLERİN AKSARAY’DA YAKALANDIĞI İDDİASI

Diğer taraftan polis ekipleri Aksaray girişinde olayın şüphelisi olarak iki minibüsü durdurdu. Minibüslerde bulunan Z.A, H.A, C.A, G.M, M.Ç, K.Ç, H.M, U.M, U.B ve H.İ.D. adlı şahıslar gözaltına alındı. Minibüsün birisinde silah ve mermi ele geçirildiği öğrenildi. Durdurulan ikinci minibüsün olayla ilgilisinin olup olmadığı araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız