SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saldırı Malatya'ya Yapılmıştır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:07:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Payas Belediyespor 1975 ile 44 Malatyaspor arasında Salı günü oynanan karşılaşmada çıkan olayları kınadığını belirtti. 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta Salı günü oynanan Payas Belediyespor 1975-44 Malatyaspor karşılaşmasında çıkan olaylarla ilgili açıklamada bulunan Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, “Spor, centilmenlik ve hoş görüdür. Ben yıllarca profesyonel olarak futbol oynadım ve yöneticilik yaptım. Böyle bir olaya ilk defa şahit oldum. Karşılaşmayı televizyonda izlerken etlerim diken diken oldu. Bu karşılaşmayı yöneten hakem kardeşim o kadar etki altında kalmıştır ki golde yapılan bariz faulü vermeyerek, golü vermiştir. Oyun içerisinde yardımcı hakemin yaralanmasına rağmen oyunu devam ettirmesi de ayrı bir talihsizliktir. Karşılaşmanın Saha Komiseri ise 44 Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcularına fiziki olarak saldırıda bulunmuştur. Bu futbol adına çok büyük bir talihsizliktir. Unutulmamalıdır ki, hakem adalet dağıtandır. Ama bu karşılaşmada maalesef bunu göremedik” görüşünü savundu.

Yaşanan olayları şiddetle kınadığını ifade eden Şavata, şunları söyledi: “Futbolu maçın dışına çıkaran, rakibine düşmanca bakan anlayışı şiddeti reddediyoruz. Bu olay Malatya halkına yapılmıştır. Bu takımın Malatya’yı temsil ettiğini unutulmamalıdır. Bu yaşanan olaylar futbol adına büyük bir talihsizliktir. Daha önce de takımlarımızın maçlarda buna benzer hakem hataları olması sonucun da puan kaybettiğini hatırlatarak Futbol Federasyonu’nun bu olayı aydınlatacağına ve gerekli cezayı vereceğine inanıyorum. 44 Malatyaspor ve diğer kulübelerimizin maçlarına hakem ve gözlemci atamaları yapılırken daha dikkatli davranılmasını istiyoruz. 44 Malatya spor ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız