SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Saldırılar Her Geçen Gün Artıyor'

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, 'Milliyetçiler Günü' dolayısıyla yaptığı açıklamada, devletin milli ve üniter yapısına yönelen saldırıların her geçen gün arttığını öne sürdü.

Ekici'nin açıklaması özetle şöyle:

"Mayıs Milliyetçiler günü ve Bayramıdır.Hepimiz için büyük bir önem ve anlam taşıyan bu günde,büyük dava adamlarımızın ve bütün Türk Milliyetçilerinin 3 Mayıs Türk Milliyetçileri gününü kutluyorum..

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarının ülkemizin birlik ve dirliğini hedef alan, insanlarımızı anarşi, terör ve kaos ortamının kucağına çekmek isteyen her türlü yıkıcı ve bölücü akım ve faaliyetler karşısında Türk milletinin sağduyusunun en mümtaz örneğini sergileyerek; milli kültürümüze, inançlarımıza ve değerlerimize yönelik saldırılara karşı milli muhalefeti başlattıkları ve demokrasi meşalesini yaktıkları bu günün üzerinden 64 yıl geçmiştir.

Türk milliyetçileri, her zaman bu ülkenin ve milletin her türlü değer ve kutsallarının sahibi olmuş; gelişmesi ve gelecek kuşaklara intikali için üzerine düşen her türlü görev sorumluluğu büyük bir onur ve gururla yerine getirmiştir.

Geçtiğimiz günlerde bizim Türk Milletine ihanet kabul ettiğimiz 301.maddenin içeriği boşaltılarak,Türklüğe hakaretin serbest hale getirilmesi bu yılki 3 mayıs’ı daha da anlamlı ve düşündürücü kılmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli ve üniter yapısına yönelik saldırılar her geçen gün artmakta; milletimizin kimliğini oluşturan kurumlar ve değerler bir bir tahrip edilmektedir.

İktidarın insanlarımızın duyarlı olduğu konuları kaşıma merakı, hassasiyetlerini suistimal etme ve sömürme iştihası ülkeyi çok tehlikeli gelişmelerin eşiğine getirmiştir. Türkiye’nin Lozan’dan başlayarak, varlık temellerini oluşturan; maddi ve manevi yapısının kuruluşunu sağlayan bütün kurum, kuruluş ve unsurlar tartışılıp, sorgulanır olmuştur.

İyi bilinmelidir ki, milletimizin uzun tarihi serüveni içerisinde pek çok kez zor ve güçlüklerle dolu dönemler olmuştur. Ancak, şükürler olsun ki, aziz Türk milleti, bu dönemlerin hepsini de aşmasını bilmiş; milletin varlık ve birliğini; devletin bekasını ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü temin etmiştir. Elbette ki, bundan sonra da aynı şekilde, varlık ve bekasına yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf edecek kuvvet ve kudrete de sahip olacaktır."

Milliyetçiler Günü dolayısıyla, MHP Kadın Kolları Basın Sözcüsü Ayşe Gülay Coşkun ve Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun da birer açıklama yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız