SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saldırılara Teslim Olmayacağız"

0
Güncellendi - 2016-06-13 16:23:18
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı sistemli bir saldırı yürütüldüğünü iddia etti.

Parti il binasında İl Başkanları toplantısıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiraz, “Ankara’da hem il başkanları toplantısını gerçekleştirdik hem de 81 il başkanımızla birlikte son dönemde genel başkanımıza yapılan saldırıları kınamak ve bu saldırıların karşısında siper olmak için Ankara’daydık” dedi.

“CHP VE GENEL BAŞKANIMIZA SİSTEMLİ BİR SALDIRI YÜRÜTÜLÜYOR”

Kiraz, CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı sistemli bir saldırı yürütüldüğünü iddia ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve onun genel başkanına bir süredir sistemli bir saldırı yürütülüyor. En son İstanbul Vezneciler’de katıldığı şehit cenazesinde bir saldırıyla, çok çirkin ve ahlaksızca bir saldırıyla genel başkanımız karşı karşıya kaldı. Tabi biz, saldırıyı organize edenleri de, arkasındaki güçleri de elbette biliyoruz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’ne bu saldırıların elbette sebebini de çok net biliyoruz. Bunun sebebi; demokrasiyi savunmamız, cumhuriyetin değerlerine, Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine sahip çıkmaya devam etmemizdir. Çünkü uzun bir süredir cumhuriyetin değerleri, bütün değerlerimiz ciddi bir saldırı altında” diye konuştu.

“BU SALDIRILARA TESLİM OLMAYACAĞIZ”

CHP’ye karşı yapılan saldırılara asla teslim olmayacaklarını ifade eden Kiraz, şunları söyledi:

“Bu saldırılara teslim olmayacağımızı bir kez daha 81 il başkanımızla birlikte, bütün il örgütlerimiz adına hafta sonu Ankara’da haykırdık. Birimize zarar verebilmeniz için hepimizi yok etmeniz gerekir diye sesimizi yükselttik. CHP, birçok kurum gibi teslim alınmak, sindirilmek, üzerinde bir baskı kurulmak isteniyor. CHP, teslim olmayacaktır, bunu söylemeye devam edeceğiz. Bütün kurumlar teslim olsa da, CHP teslim olmayan tek kale olarak mücadelesini sürdürecektir. Bu anlamda örgütümüzün her bir bireyi, partimizin her bireyi önümüzdeki süreçte de demokrasi, özgürlük ve ülkenin geleceği için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Bizlerde bu anlamda genel başkanımızın bir kez daha yanında olduğunuzu Malatya örgütü olarak da yanında olduğumuzu, ortaya koydukları anlayışın doğru olduğunu ve Türkiye’nin gerçeği olduğunun farkındayız. Malatya örgütü olarak da bu düşünceleri savunmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Gerekirse kendimizi her türlü siper etmeye hazırız. Her türlü bedeli ödemeye hazırız. Ama ülkemizin güzel geleceğini mutlaka kuracağız. Mutlaka bu ülkeye demokrasi ve özgürlüğü getireceğiz.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız