SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saldırıya 4 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Öğretmenevi karşısında eski bir anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada bir kişinin tabanca ve bıçakla yaralanması olayı ile ilgili, silahı ateşleyen şahısın yanı sıra olaya karıştıkları bildirilenlerin de yeraldığı toplam 4 kişi tutuklandılar.

İsmet Polat adlı 35 yaşındaki şahsın vurulduğu olayla ilgili olarak; olayda silah kullandığı bildirilen 25 yaşındaki R.D. ile bıçak kullandığı öne sürülen 17 yaşındaki E.D. ile birlikte olaya karışan 44 yaşındaki T.D. ve 18 yaşındaki E.D.’nin polis tarafından yakalandıkları bildirildi.

Polis raporunda olayla ilgili, “12/01/2009 günü saat: 20.20 sıralarında daha önceki bir husumetten dolayı taraflar arasında çıkan kavga sırasında müşteki/şüpheli, şüpheli R.D. tarafından silahla, şüpheli E.D. tarafından da bıçakla yaralanmış, müşteki/şüpheliden elde edilen 1 adet tabanca, tabancaya ait şarjör ve 2 adet 9mm çaplı MKE yapımı mermi, şüpheli R.D.’den elde edilen 1 adet tabanca, tabancaya ait şarjör ve 5 adet 9mm çapında MKE yapımı mermi ile olay yerinde bulunan 4 adet 9mm çapında MKE yapımı kovan ve 1 adet 9mm çapında MKE yapımı mermi muhafaza altına alınmış, olayda kullanılan bıçak temin edilememiş, yaşı küçük olan şüpheli E.D. teslim edildiği Çocuk Şube Müdürlüğünce, şüpheli R.D. ve olaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheliler ise Asayiş Şube Müdürlüğünce hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.” bilgisi yeraldı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız