SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saldırıyı Kınıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-09-27 02:57:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu, geçtiğimiz hafta sonunda Asayiş Şube Müdürlüğü önünde saldırıya uğrayan Avukat Muhammet Afşin Arıkan'a yapılan saldırıya tepki gösterdi.

İyi Parti İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal'ın bir gün önce Kanalboyu'nda bir grubun saldırısına uğrayarak dövülmesinin ardından, gözaltına alınan 4 şüphelinin teşhisi için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden İyi Partili bir grupla, gözaltına alınanların yakınları arasında kavga çıkmış, aralarında Avukat Muhammet Afşin Arıkan'ın da bulunduğu 3 kişi dövülerek yaralanmıştı.

Malatya Barosu Başkanı Avukat Enver Han, yaptığı yazılı açıklamada Arıkan'a yapılan saldırıya tepki gösterdi ve şöyle dedi:

"Meslektaşımız Av.Muhammed Afşin Arıkan’ın 22 Eylül 2018 Cumartesi günü Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderken saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yargının vazgeçilmez unsurlarından biri olan avukatlara yapılan bu saldırılar, yargıya yapılmış demektir.Unutulmamalıdır ki; avukatlar katıldıkları davalara konu uyuşmazlıkların tarafı değildir. Avukatlara, baktıkları dosyalarla özdeşleştirilerek yapılan sözlü, fiili ve silahlı saldırılar asla kabul edilemez.

Bu saldırıyı  şiddetle kınıyoruz, yapılan menfur saldırıya ilişkin hukuki sürecin takipçisi olacağız."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Asayiş Şubesi önündeki kavga

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız