SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saldırıyı Kınıyoruz!."

A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor yönetimi, İskenderun Demirçelikspor kafilesinin taşıyan otobüslere taş atılması olayıyla ilgili olarak açıklama yaptı. 
 
Saldırı düzenleyenlerin art niyetli olduğunun belirtildiği açıklama, "2 Ekim Pazar günü Malatya'da oynanan Yeni Malatya Spor-İskenderun Demir Çelikspor karşılaşması sonrası İskenderun Demir Çelikspor kulübü kafilesini taşıyan otobüs taşlanmış ve camları kırılmıştır. Aynı zihniyet Şanlıurfaspor kulübü otobüsünü de saldırıda bulunarak camları kırılmıştır. Kendisini Yeni Malatya Spor kulübü taraftarı zanneden bu kişiler; Yeni Malatya Spor kulübüne ve imajına futbol federasyonu ve kulüpler nezdinde ne kadar zarar verdiklerinin farkında olmadıklarını, bu bilince sahip olmadıklarını düşünüyoruz. Biz Yeni Malatya Spor kulübünün cefakar ve vefakar taraftarına buradan seslenerek bu art niyetli kişileri aralarında bulundurmamalarını ve bundan sonraki maçlarda da bu tarz istenmeyen utanç verici olayların yaşanmamasını gönülden istiyoruz. Adı geçen iki saldırıyı da Yeni Malatya Spor kulübü yönetim kurulu olarak kınıyor, bumdan İskenderun Demir Çelikspor kulübü ve Şanlıurfaspor kulübüne geçmiş olsun diyoruz" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız