SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salı Günü Taşar Çalıştıracak

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın görevinin sona erdirilmesinin ardından, teknik direktörlük için Ümit Kayıhan'la yapılan görüşmeler devam ederken, sarı-kırmızılı ekibin Çaykur Rizespor maçı için Salı günü yapacağı ilk antrenmanı PAF Takımı Teknik Direktörü Mustafa Taşar'ın yöneteceği bildirildi.

Malatyaspor'da önceki hafta Gençlerbirliği karşısında alınan yenilgiden sonra, Teknik Direktör Doğan'ın yardımcıları olan Hayati Palancı ve Cemil Tonguç'un istifa ettikleri belirtilmişti. Doğan, takımı Diyarbakır maçına kendisi hazırlamıştı.

Diyarbakırspor mağlubiyetiyle Doğan'ın görevinin sona ermesinin ardından, yeni bir teknik direktörle anlaşılması yolunda çalışmalar devam ederken, Pazartesi gününü izinli geçiren futbolcuların, Salı günkü çalışmayı PAF Teknik Direktörü Taşar yönetiminde yapacakları öğrenildi. Yeni teknik direktörle anlaşılması halinde, yeni hocanın muhtemelen Çarşamba gününden itibaren takımın başına geçeceği tahmin ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız