SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salı Günü Umreden Dönecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:50
Salı Günü Umreden Dönecek
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın 9 Nisan’da umreden döneceği bildirildi. 

Umre ziyareti için Suudi Arabistan'a giden Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yerine belediye başkan yardımcılarından Ertan Mumcu vekalet ediyor. 9 Nisan Salı akşamı Malatya’ya dönecek olan Başkan Çakır, yaklaşık bir haftadır kutsal topraklarda umre ziyaretinde bulunuyor.

Hac Başvuruları..

Öte yandan, bu yıl kutsal topraklara hac farizası için gideceklerin 8 Nisan pazartesi gününden itibaren başvuru yapacakları bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 28 Mart’ta gerçekleştirilen kur’a da isimleri çıkanlar, 8 Nisan pazartesi günü saat 09.30’dan itibaren kesin kayıtlarını yaptıracak. Belirlenen kayıt süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayanların yerine, hac konaklama türlerine göre kura sırası gözetilerek 25 Nisan -3 Mayıs tarihleri arasında dağıtılan kontenjanlar çerçevesinde kayıt alınacağı belirtildi.

Kayıtla ilgili ayrıntılı bilginin http://hac.diyanet.gov.tr web adresinden alınabileceği ifade edildi.

Malatya’da, bu yıl 15 bin 750 başvuru yapılırken, kontenjan 650 olarak belirlendi. Daha sonra kontenjan artırılması durumunda açıklama yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız