SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salik'lere Son Görev

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:26:23
Salik'lere Son Görev
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri yakınlarında içerisinde bulundukları aracın kaza yapması sonucu yaşamlarını yitiren Yüksel Salik ve eşi Yeter Salik'in cenazeleri Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Malatya'dan Ankara'ya gitmekte olan, 20 yaşındaki Burak Salik yönetiminde bulunan 44 DR 553 plakalı oto, 15 Haziran Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Kayseri'ye 34 kilometre mesafede lastiğinin patlaması sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak takla atmıştı. Malatya'da Livanpark Düğün Salonlarının sahibi, Kanalboyu MADO ve Sarıkurdela Restaurant'ın sahipleri Gürsel, Şevket ve Vedat Salik'in kardeşleri olan 48 yaşındaki Yüksel Salik ile 42 yaşındaki eşi Yeter Salik kaza yerinde yaşamlarını yitirmişler, araç sürücüsü olan oğulları Burak Salik ise  hafif yaralanmıştı.

5 erkek çocukları olan karı-koca Salik'lerin cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

FOTOĞRAF: Salik çiftinin cenaze töreni.. Kaza yapan aracı kullanan ve kazada hafif yaralanan Burak Salik de (sol baştaki) anne ve babasının cenaze namazında saf tuttu.

ARŞİV FOTO: Yüksel Salik (sağ baştaki) ve eşi, bir yakınlarıyla..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız