SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sallantılarımız Olmasa"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatyaspor'da teknik direktör Hayati Palancı, takımı sıkıntılı ortamlardan kurtarmas için çaba sarf ettiklerini ifade etti. 
 
Takımın zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Palancı,  "Amatör statü olduğu için devre arası transfer yapabiliyoruz. Ama biz Malatyaspor'un önünü açmak adına çalışıyoruz. Çünkü burada çaba ve hedefin ne olması gerektiğiyle ilgili biraz tereddüt var. Malatyaspor'un önündeki transfer engeli kalkarsa, belik borcunun yüzde 80'ini kapatmış olacak. Eğer transfer engeli de kalkarsa, Malatyaspor'un önü açılacaktır. Biz onun çabasındayız. Bu süreçte 8 bin kilometre yol yaptık. Bütün futbolcuların ayaklarına gittik ve avukatlarıyla görüştük. Biz bir çabanın içerisindeyiz. Elimizden ne geliyorsa onu yapmanın gayreti içerisindeyiz. Keşke herkes bizim gibi duyarlı olsaydı da, takım bu hallere gelmeseydi. Ama maalesef içinde bulunduğumuz durum budur. Büyük bir ihtimalle bu olayı da, yaklaşık 1 ay içerisinde çok cüzi şartlara indirdik. Çünkü Malatyaspor'un içinde bulunduğu konumla bunu halletmesi çok zor. Bu parala halletmesi çok zor. Arkadaşlara bunu anlattık. Anlayışlı olanlar oldu. Borcunu silenler oldu. Borcunu devam ettirip, vazgeçmeyenler oldu. Onlarında iknası içerisindeyiz ama çok iyi mesafe aldık. Ben nerelerden nerelere indirdiğimizi şuan söylemek istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, Malatyaspor'un üzerindeki büyük bir yükü kaldıracağız."  dedi. 
 
"SALLANTILARIMIZ OLMAZSA"
 
Ligde bizden daha kaliteli takım yok diyen Palancı,  "Ligde Kahramanmaraş Belediyespor dışında bütün takımları seyrettim. Bizim sallantılarımız olmasa bizden daha kaliteli takım yok. Ama kadro darlığı, alternatif oyuncunun azlığı, şartların bu şekilde olması kadroyu biraz tabi form ve motive olarak geriye götürüyor. Ama ben bizim takımın kalitesinde bir takım görmedim. Takımın başında başkanımız Bülent Kapkıner var. Takım onun çabalarıyla ayakta durdu. Bundan sonraki katkı
ve çabalarla daha iyi hale gelecek. Biz çabalıyoruz. Her zamanda söylediğim bir şey var; bizler Malatyasporluyuz. Şuanda maddi olarak bir şey kazanmasak ta, manevi olarak çok şey veriyoruz. Bundan sonrada vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
 
"HAKİKATEN ÇOK ZOR"
 
 Palancı, "Şehit Kamil Belediyespor karşısında ilk yarı farklı ikinci yarı farklı oynadık. İlk yarısı 3-0 hatta daha farklı bitecek bir maçta, ikinci yarıda yediğimiz enteresan gollerle kafa kafaya getirdik. Son bulduğumuz golle de biraz rahatlayıp, maçı kazanmasını bildik. Malatyaspor bu süreci ne kadar kayıpsız atlatırsa o kadar şanslı olacak. Çünkü içinde bulunduğumuz şuan ki şartlar, konum hakikaten çok zor. Futbolcuların kafasında halen Jiri Masek olayından dolayı "Düştük mü, kaldık mı?" sorusu var. Futbolcuları bu yönde toparlamamak ta zor. Çalışma imkanımız ve şartlarımızda çok iyi olmadığı için bu tür dalgalanmalar yaşıyoruz. Ama bir kongre süreci atlattık. Bundan sonrası daha iyi olacak diye düşünüyorum. Toparlanacağız. İlk yarıda toparlayabildiğimiz kadar puan toparlayıp, aradaki farkın açılmasını önlemek istiyoruz. İlk yarıda ne kadar çok puan toplarsak, ikinci yarıda daha mutlu ve umutlu girmek istiyoruz. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle de ve düzelteceğimiz şartlarla da her şey daha iyi olacak" dedi. 
 
Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kilis Belediyespor maçıyla ilgili olarak konuşan Palancı; "Ben Kilis Belediyespor takımını izledim. Derli toplu oynamaya çalışan bir takım ve ben çok beğendim. Eğer biz Malatyaspor olarak kendimiz gibi oynarsak, bu grupta rakibimiz yok. Ama ne yazık ki, içinde bulunduğu stresli ortam olayı buralara getiriyor. Ben karşılaşma zorluda geçse kazanacağımızı düşünüyorum." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız