SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salon Açtı, Malzeme Dağıttı

0
Güncellendi - 2016-03-16 21:05:00
Salon Açtı, Malzeme Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Sosyal Destek Programı (SODES)  desteği ile yürütülen ‘Yeşilyurt Kültür Sanat Yurdu’ ve ‘Engelsiz Aktiviteler’ projeleri kapsamında Recai Kutan Ortaokulunda engelli öğrencilere spor malzemeleri dağıttı.  Vali Kamçı ayrıca, söz konusu projeler kapsamında 4 ayrı okulda yaptırılan 4 adet çok amaçlı salonlardan bir tanesinin açılışını da gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Recai Kutan Ortaokulu’nda yapılan törene Vali Süleyman Kamçı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mithat Alan, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, projeler kapsamında 4 ayrı okulda 4 adet çok amaçlı salon yapıldığını belirterek “Bugün o salonlardan birinin açılışını yapıyoruz. Öğrencilerimize, okullarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise SODES desteği ile yürütülen, ‘Yeşilyurt Kültür Sanat Yurdu’ ve ‘Engelsiz Aktiviteler’ projeleri hakkında kısa bilgi verdi.  Engelsiz Aktiviteler projesi kapsamında çeşitli spor branşlarında çocuklara spor malzemeleri verileceğini, bunun dışında kitap fuarları ile birçok yazarı öğrencilerle buluşturmaya devam ettiklerini kaydeden Babahanoğlu, öğrencilerin karne hediyesi olarak sinemaya götürülmesi, çeşitli illere yapılacak gezi ve birçok kültürel etkinliğin devam edeceğini söyledi.  Hz Peygamberi anlatan 3 bin adet kitabın da çocuklara ücretsiz dağıtıldığını belirten Babahanoğlu, projelerin toplam tutarının 225 bin 650 TL olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından Buse Karapekmez adlı bir öğrenci tarafından keman dinletisi sunulurken, törene katılan Vali Kamçı ve beraberindekiler, alınan spor malzemelerini öğrencilere dağıttı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi

aa3

aa4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız