SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salon Sporlarına Ağırlık

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:24:08
Salon Sporlarına Ağırlık
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele etmesinin yanı sıra salon sporlarına da yatırım yapmaya devam ediyor. 

Salon sporlarında özellikle altyapıya büyük önem veren Malatya Yeşilyurtspor, kurduğu takımlarla hem Malatya'daki yerel liglerde hem de bölge şampiyonlarında mücadele ediyor. 

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, salon sporlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, voleyboldan tekvandoya, basketboldan masa tenisine kadar birçok branşta takım oluşturduklarına dikkat çekti. 

Sucu, bu sene voleybolda büyüklerde Malatya şampiyonu olduklarını kaydederek, "Voleybol'da iyi bir takım oluşturduk. Malatya'da büyüklerde şampiyonluk ipini göğüsledik. Bu anlamda takımımızın bölgesel ligde mücadele etmesi için geçtiğimiz yıl bir çalışmamız olmuştu. Bu yılda çalışmalarımız olacak" dedi. 

Güreş branşında iyi bir potansiyele sahip olduklarını dile getiren Sucu, "Güreşte sporcularımızın 18 birinciliği var. Bu anlamda iyi bir altyapı oluşturduk. Geleceğin sporcularının bünyemizden yetişmesi için gerekli çalışmaları ve yatırımları yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Sucu, tekvando, masa tenisi ve basketbolda da takımlarının olduğunu anımsatarak, "Kulüp olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız çocuk ve gençlerimize en iyi şekilde spor yaptırmak. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız