SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salon ve Teknoloji Sınıfı

A- A+ PAYLAŞ

Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne Milli Eğitim Bakanlığı Orta Eğitim Genel Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği tarafından karşılanan bütçe ile 200 kişilik çok amaçlı (Tiyatro, Konser, Konferans)Salon ile Bilgi Teknoloji sınıfı açıldı. Bilgi Teknoloji sınıfının bütçesi ise Milli Eğitim eski Bakanlarından ve Türkiye Tekstil İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri hemşehrimiz Metin Emiroğlu tarafından karşılandı.

Çok amaçlı salon ve Bilgi Teknoloji sınıfının açılışına Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve yardımcıları ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Vali Daşöz Çok amaçlı salonun açılışındaki konuşmada "Atatürk'ün belirttiği gibi Sanat, bir ülkenin en önemli can damarlarındandır. Buradan yetişen gençlerimiz ülkemizin sanatsal anlamda da evrensel düzeye taşınmasını sağlayacaktır." dedi.

Törenden sonra Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi korosu tarafından hazırlanan mini bir müzik ziyafeti gerçekleştirildi.

Daha sonra Çivi Hat sanatçısı Mehmet Ali Gök tarafından hazırlanan Çivi Hat sanatından oluşan sergi gezildikten sonra Bilgi Teknoloji sınıfının açılışı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız