SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salona Aç Gelince..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da genç Güreşçi, kilosu uysun diye müsabakaya aç gelince İstiklal Marşı'nın okunması sırasında bayıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda, okullar arası Yıldızlar Güreş İl Şampiyonası müsabakaları başlamadan önce tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile Gençlik ve Spor Müdürü Sadi Fındıklı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir'in de katıldığı tören sırasında İstiklal Marşı okunurken, Eyüp Bozdemir isimli sporcu öğrenci baygınlık geçirdi. Sendelemeye başlayan genç yere düşmeden, Milli Eğitim Müdürlüğü İzcilik Spor Bölümü sorumlusu Yunus Çatal, İstiklal Marşı süresince gence arkadan destek verdi.

Spor Lisesi öğrencisi olduğu belirtilen Eyüp Bozdemir'i İstiklal Marşı bitimi sonrasında 112 görevlileri ambulansla hastaneye götürdü.

Sporcu öğrencinin, kilosunun sıkletine uyması için aç olarak salona geldiği, böylece kan şekerinin düşmesiyle baygınlık geçirdiği ifade edildi.

ŞAMPİYONA BAŞLADI..
Bu arada Atatürk Spor Salonu'nda, okullar arası Yıldızlar Serbest Güreş İl Şampiyonası müsabakaları başladı.

Müsabakalar başlamadan önce tören düzenlendi. Törende, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile Gençlik ve Spor Müdürü Sadi Fındıklı konuşma yaptı.

Okullar arası Yıldızlar Serbest Güreş İl Şampiyonası müsabakalarına 95 sporcu öğrencinin katıldığı ve müsabakaların 16 Aralık günü sona ereceği ifade edildi.

Müsabakalar sonunda kilosunda birinci seçilecek sporcu öğrencinin Osmaniye'de 8-9 Ocak günleri düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde edeceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız