SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salona Vefat Eden Hakemin Adı Verildi

0
Güncellendi - 2016-09-09 02:43:46
Salona Vefat Eden Hakemin Adı Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi eğitim salonuna geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden hakem Burak Karaca’nın ismini verdi.

Malatya’da hakemlik yapan Burak Karaca, 3 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi, genç hakemin adını yaşatmak için eğitim salonunun ismini Burak Karaca Eğitim Salonu olarak değiştirdi.

ramazankabakTürkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şube Başkanı Ramazan Kabak (fotoğraftaki), Burak Karaca’nın ismini yaşatmak amacıyla yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldıklarını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 8. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Ömer Karaca’nın oğlu hakem Burak Karaca’nın 3 ay önce hayatını kaybettiğini anımsatan Kabak, “Kardeşimizi kalbimizde taşımak için eğitim salonumuzun adını Burak Karaca Eğitim Salonu yaptık. Bu anlamda yönetim kurulu olarak karar aldık” diye konuştu.

Kabak, Malatya’nın bu tür işlere çok duyarlı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Benim yakın arkadaşım Feridun Yıldız’ın ismi de Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından yaşatıldı ve bir lige onun adını verdiler. O da bizi çok duygulandırdı. Bizde genç hakemimizi kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizde ismini yaşatmak adına eğitim salonumuza ismini verme kararı aldık. Genç çocuklarımıza hizmet etmek bizim onurumuz. Malatya güzel bir yolda gidiyor. Klasman hakemlerini değerlendirirsek, Malatya ilk 10’da yer alıyor. Bu anlamda her ay eğitim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Malatya’ya güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bir yere gelirse bu bizim için bir onur, gururdur.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatiya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız