SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şalvarla Tango

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:47
Şalvarla Tango
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’da Dans ve Spor Kulübü, bir ilke imza atarak yöresel kıyafetler ile tango gösterisi yaptı. 

Diyarbakır’da çeşitli dansları tanıtmak amacıyla kurulan Diyarbakır Dans ve Spor Kulübü’nde, yöresel kıyafetler ile tango, swing, salsa, rock.n roll ve sirkaki dansının gösterisi yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye Dans Federasyonu ikinci kademe antrenörü ve hakemi olan Muharrem Aydoğan, International Tango Federasyon tarafından 4 Nisan’da Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan dans festivaline, Diyarbakır Dans ve Spor Kulübü olarak kendilerinin de katılacağını söyledi. Yöresel kıyafetlerle yapılan dans gösterisi hakkında da bilgi veren Aydoğan, “Bu yıl bu yörenin de bir kültürü olan yöresel kıyafetleri tercih ettik. Ama öncesinde sorduk acaba manen her hangi birilerinin kalbini kırmış olur muyuz yöresel kıyafetlerle tango veya benzeri dansları yapmış olsak çok güzel karşıladılar, aksine daha çok destek aldık. 2000’li yıllarında başında böyle bir şey yapmaya kalksaydık bizleri kovalamaya veya tehdit eden insanlar oluyordu. Fakat bunların şimdi böyle rahat bir şekilde dile getiriyorsak eğer çözüm süreci ile gelen güzellikler ve farkındalığın bir imarıdır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız