SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şalvarlı Başkan Görevde

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:26:43
Şalvarlı Başkan Görevde
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir’in Mihalgazi Belediye Başkanı olarak seçilen AKP'li Zeynep Akgün, mahalli giysileri ile mazbatasını alarak resmen göreve başladı. 

Başkanlığa seçildiği günden itibaren dikkatleri giyinmesiyle üzerine çeken Başkan Akgün, bugün meclis üyeleri ile birlikte Eskişehir Adliye Sarayına gelerek mazbatasını aldı. Yöresel kıyafeti ile mazbatasını alan Başkan Akgün, siyasetler uğraşan kadınlara tavsiyelerde bulundu. Kadınların birbirine siyaset yaparken zarar vermemesini isteyen kadın Başkan Akgün, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Siyasetin kadını erkeği olmaz. Çalışanı, çalışmayanı olur. Onun için mücadele etmekten kaçmasınlar. Bir de lütfen kadınlar birbirine çelme çakmasınlar. Yani bir kadının en büyük engeli çoğu yerde kadın olabiliyor. Onlara da hak veriyorum. 6 adaydan biri kadın gösteriliyor. Bunun için kadınlar kendi aralarında da mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Bunlar kötü şeyler en azından aday olan hanımlarımıza sınırsız destek vermelidir. Seçilen hanımlarda, kadınları daha iyi anlamalıdır.”

“YOL SORUNUMUZU ÇÖZMEMİZ GEREKİYOR”

Eskişehir ile Mihalgazi ilçesi arasındaki yol sorununun çözümü için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Akgün, “Mazbatayı aldık. Önce ilçede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Sonra dinlediğimiz sorunları elimizdeki imkanlar çerçevesinde çözüme kavuşturacağız inşallah. Sağlıklı bir neslin, sağlıklı bir toplumun olması için kadının kafasında sorunlarının olmaması lazım. Dertlerinin olmaması lazım ki, zaten o zaman toplum sağlıklı olur. Kadınlar kendisinden önce her zaman ailelerini ve toplumu düşünürler. Bundan dolayı önce kadınlarımızın evdeki sorunlarını, yaşantılarındaki sorunlarına çözüm bulabilirsek daha sağlıklı bir toplumun oluşacağına inanıyorum. Bizim Mihalgazi ilçesinde bulunan hanımlar çalışkandır. Hayattan çok beklentimiz olmayan, normal, seviyeli ve düzgün hayatlar yaşayan insanlarız biz. Tüketenden çok üreten insanlarız. Şuanda biz enerjimizin çoğunu doğalgaz ile yapıyoruz. Buna yönelik güneş enerjisini üretim tesisleri kurmak istiyoruz. Seralarda kapanmayan yerlerimiz var. Bunları kapatmak istiyoruz. Bunların yanı sıra yol sorunumuz var. Eskişehir-Mihalgazi karayolunu sorununu halletmemiz gerekiyor ki, daha rahat ulaşım sağlansın. Ürettiğimiz ürünlerin ekonomik manada bir isminin olmasını istiyoruz. Birçok sorunumuz var, ancak bunların çok şükür çözüm yolları da var” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız