SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sam Rüzgarı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalılar, fuarın ikinci gününde sanatçılar Leman Sam ve Orhan Hakalmaz ile keyifli dakikalar yaşadı.

16. Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin ikinci günü eğlencelere sahne oldu. Diyarbakır Halk Oyunları ekibiyle coşan Malatyalılar, ünlü besteci Bülent Özdilek ve Nikol ile duygu yüklü anlar yaşadı.

Festival etkinliklerinin ikinci gününde Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, Belediye Başkanı H.Cemal Akın ile eşi Nurten Akın’ın yanı sıra MEV Başkanı Şaban Taçyıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Şirket yetkilileri ile onbinlerce Malatyalı izledi.

Gürcistan Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan gecede, Bitlis Halk Oyunları Ekibi, Romanya Halk Oyunları ve Acaristan Halk Oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından Malatyalı sanatçı Tolga Özhan sahne aldı.

Diyarbakır Halk Oyunları ekibi gösterisinin ardından sahne alan ünlü bestekar Bülent Özdemir-Nikol ikilisi izleyenlere muhteşem dakikalar yaşattılar.

Daha sonra sahneye gelen Leman Sam, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Söylediği birbirinden hareketli şarkı ve türkülerle Mişmişpark’ı inleten Sam, izleyenlerden büyük alkış aldı. Zaman zaman seyircilerin içerisine girerek eserlerini seslendiren Leman Sam, izleyenlere halay da çektirdi.

Konser sonrası ünlü sanatçıya kristal kayısı plaketi veren Vali Halil İbrahim Daşöz, Leman Sam'ın Malatya için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Leman Sam ise Malatya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İHA'nın uydudan canlı olarak yayınladığı festivalde daha sonra Orhan Hakalmaz sahne aldı. Hakalmaz, söylediği birbirinden güzel türkülerle festivale katılan yüzlerce vatandaşa keyifli dakikalar yaşattı.

PROGRAM

* 18 TEMMUZ 2008 CUMA
20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı - Sahil Sahnesi
KONSER PROGRAMI Mişmiş Park Fuar Alanı Fahri Kayahan Sahnesi
20,30 METECAN
21,10 HÜSEYİN TURAN
22,10 GÜLER DUMAN

* 19 TEMMUZ 2008 CUMARTESİ
20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı - Sahil Sahnesi
KONSER PROGRAMI Mişmiş Park Fuar Alanı Fahri Kayahan Sahnesi
20,30 AYŞE TAŞ
21,10 SEHER DİLOVAN
22,10 MURAT KEKİLLİ

* 20 TEMMUZ 2008 PAZAR
20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı - Sahil Sahnesi
KONSER PROGRAMI Mişmiş Park Fuar Alanı Fahri Kayahan Sahnesi
20,30 NEVZAT SOYDAN
21,10 METİN ŞENTÜRK
22,10 ZARA"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız