SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samanlı'dan 51. Yıl Mesajı

0
Güncellendi - 2020-02-10 02:18:38
Samanlı'dan 51. Yıl Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, partinin kuruluşunun 51. yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Samanlı'nın yazılı açıklaması şöyle:

"Türk siyasi hayatının köklü kurumlarından MHP, siyasette acı, sıkıntı, mücadele ve başarılarla şan ve şeref dolu 51 yılı geride bıraktı.

1969 yılının 8-9 Şubat tarihlerinde Adana'da yapılan büyük kurultayla Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi (CMKP) olan adını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak değiştiren parti, amblemini "üç hilal" olarak seçti.

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,beyin MHP'nin devletin bütünlüğünü, milletin ihtiyaçlarını ve toplumsal beklentilerini ideolojik önceliklerine tercih edeceğini bir kez daha göstermiştir. MHP partisi kurucusu Merhum Alparslan Türkeş beyin başlattığı sorumlu, tutarlı, yapıcı ve pozitif politika anlayışı Sayın Devlet Bahçeli beyin döneminde de sürdürülmüştür. Devlet Bahçeli beyin yönetiminde MHP, milli çıkarları her türlü kişisel ve kurumsal endişe ve önceliklerin fevkinde tutmuş 'önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' anlayışını partisinin siyasi düsturu haline getirmiştir."

MHP'nin siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek geldiğini belirten Samanlı"MHP'nin politik serüveni aynı zamanda Türkiye'nin demokratikleşme ve milli devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir. Milli bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP'nin büyük katkılarda bulunduğu inkar edilemez gerçektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Fuat Kutsal (4 yıl önce)
    MHP nin seçim barajına takılıp Mecliste temsil edilmediği yıllarda yaşanan siyasi kaosları necip milletimiz unutmadı.Kuruluş yıl dönümü hayırlı olsun.Daha nice yıllara inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    MHP bu ülkenin çimentosudur,onsuz hiç bir şey olmaz,iyiki varsınız gönüldaşlar..................
    0
    0
    Yanıtla