SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samatyalı Tepkisi

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor teknik direktörü Cafer Aydın, Adıyamanspor ile yapılan hazırlık maçı için değerlendirme yaptı. Teknik Direktör Aydın, Serdar Samatyalı'nın transfer edilmemesi ile ilgili de görüşlerini aktardı. 
 
SAMATYALI TEPKİSİ 
 
Hazırlık maçını izleyen taraftarların, önceki dönemlerde  Malatyaspor forması da giyen Serdar Samatyalı lehine tezahüratlar yapmasına Teknik Direktör Cafer Aydın  tepki gösterdi. Serdar Samatyalı'nın, Yeni Malatya Spor'un oyun sistemine uymadığını belirten Aydın, bu yüzden transferin gerçekleşmediğini ifade edip, "Hazırlık maçında galibiyet ya da mağlubiyet çokta önemli değil. Tek üzüldüğüm nokta tribündeki taraftarların 'Serdar Samatyalı' diye sloganlar atmaları oldu. Serdar Samatyalı 35-36 yaşında bir futbolcu. Biz şampiyonluğa oynuyoruz ve bizim takımda yeri yok. Bu her şeyden önce sahada oynayan oyuncuya çok büyük bir saygısızlıktır. Maçta galipte olursun, mağlupta olursun. Tribünlerden sürekli 'Serdar Samatyalı' diye bağırmak hoş bir şey değil. Bu oyuncu benim sistemime uymuyor. Bu takımdan şampiyonluk beklentileri varsa, bu beklentilere cevap versinler. Kişisel şeylerle uğraşmasınlar. Bu güzel bir şey değil" dedi. 
 
"DAHA İYİ OLACAK"
 
Hazırlık maçı ile ilgili görüşlerini açıklayan Aydın, "Maçta dönem dönem iyi şeyler oldu. Oyuncularımızın durumlarını görmek adına iyi bir karşılaşma oldu. Bir hafta sonra lig başlıyor. Lig maçına çok daha farklı bir yapıyla çıkacağız. Bu nedenle hazırlık maçında bütün oyuncularımızı sahada gördük. Galibiyet mağlubiyet önemli değil ama genel anlamda maçın belirli kısmında çok iyi oynadık, belirli kısımlarında da çok kötü oynadık. Şunu söylemeliyim ki, ligde çok daha iyi bir Yeni Malatya Spor olacak" ifadelerini kullandı. 
 
"İNANCIMIZ TAM"
 
Takım kaptanı Serdar Karkın da, Adıyamanspor ile yapılan hazırlık maçı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Karkın "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Her şey güzel olacak. Hazırlık maçları ölçü değil. Tabi taraftarlarımızın istediği gibi bizde kazanmak istiyoruz. Bazen de istemediğiniz şeyler yaşayabiliyorsunuz. Burada yaptığımız hataları analiz ederek, Tepecikspor maçına en iyi şekilde çıkmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Takım olarak buna inancımız tam" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız