SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samed Kaldığı Yerden Devam

0
Güncellendi - 2016-02-23 18:31:15
Samed Kaldığı Yerden Devam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya güreşinin altın çocuğu milli sporcu Samed Güzel, uluslararası turnuvada yaşadığı sakatlık sonrası katıldığı okullar arası grup müsabakasında birinci oldu.

Elde ettiği Türkiye şampiyonluklarıyla adından söz ettiren başarılı güreşçi, yaşadığı sakatlık sonrası ilk turnuvasına katıldı. Kars'ta düzenlenen Okullar Arası Güreş Grup Müsabakası'nda iyi bir performans ortaya koyan ve rakiplerini geçen Güzel, 85 kilogramda birinci oldu.

2015 yılında düzenlenen Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda birinci olup, şampiyonluğu elde eden Güzel, uluslararası turnuvada talihsiz bir sakatlık yaşadığını kaydetti.

Güzel, sakatlığının ardından gelen başarının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Okullar Arası Güreş Grup Müsabakası'nda birinci oldum. Özel Marmara Sağlık Koleji'ne bana verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Okul yetkililerine, öğretmenlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Grup müsabakasında 5 müsabakada sadece 2 puan verdiğini kaydeden Güzel, müsabakaların kendisi adına çok iyi geçtiğini belirtti.

Marmara Sağlık Koleji Kurucu Genel Müdürü Kamil Bitter ise, öğrencileri Samed Güzel ile gurur duyduklarını ifade etti.

Bitter, "Tabi çok mutluyuz. Öğrencimizin okulumuzu, Malatya'yı, ülkemizi temsil etmesi bizim için çok önemli. Bu anlamda Samed'ten beklentimiz çok yüksek. Sonuçta milli takım sporcusu. İnşallah ülkemizi daha güzel yerlerde temsil eder" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız