SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sami Kasap THM Yarışması Finali..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzisyen Eğitimciler Sanat Derneği tarafından düzenlenen 'Sami Kasap Türk Halk Müziği Ses Yarışması'nın finali, 20 Mayıs 2005 günü yapılacak.

Malatya Müzisyen Eğitimciler Sanat Derneği Başkanı Mehmet Balkış (fotoğraftaki), dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, 'Sami Kasap Türk Halk Müziği Ses Yarışması'nda düzenledikleri yarışmada 12 adayın finale kaldığını belirtti. Balkış, yarışmanın finalinin 20 Mayıs 2005 Cuma akşamı saat 20.00'de Sabancı Kültür Merkezi'nde başlayacağını kaydetti.

Balkış, ünlü sanatçı merhum Sami Kasap'ı yeni nesillere tanıtmak ve Türk Halk Müziği'ne olan ilgiyi daha da arttırmak için bu gibi çalışmalara ağırlık vermeye devam edeceklerini vurguladı.

FİNALİSTLER
Yarışmanın finalistleri şunlar:

Filiz Güneş, Sevim Osmanoğlu, Nursel Dulkadiroğlu, Ayşe Keskin, Sultan Güler, Yasin Zaşin, A.Vahap Koç, Yalçın Özdemir, Aydın Gürsul, Çiğdem Fidan, Erdinç Çakır ve Muharrem Toksöz.

Yarışmada jüri üyeliğini; İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Prof.Ali Sevgi, İstanbul Üniversitesi Konservatuarı Öğretim Görevlisi ve THM Sanatçısı Ufuk Erbaş, Gazeteci Raşit Kısacık, THM Sanatçısı Mehmet Balaman ile Müzik Öğretmeni ve THM Koro Şefi Harun Coşkun yapacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız