SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sami Kasap'ın Eşi Vefat Etti

0
Güncellendi - 2016-03-13 21:14:33
Sami Kasap'ın Eşi Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

2002 yılında kaybettiğimiz Malatyalı merhum Ses Sanatçısı ve Gazelhan Sami Kasap'ın eşi Mahire Kasap vefat etti.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu Gözde Hastanesi'nde Yoğun Bakım tedavisi görmekte iken vefat eden 4 çocuk annesi 82 yaşındaki Mahire Kasap'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhumenin cenaze törenine ailesi ve yakınları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yardımcısı Yaşar Karataş'ın yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı.

Bu arada, bir süre önce gerçekleştirilen FETÖ/PDY (Paralel Devlet Yapılanması) operasyonunda tutuklanan, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) eski başkanı işadamı Muzaffer Erşan da, kayınvalidesi olan Mahire Kasap'ın cenazesine özel izinle katıldı ve cenaze defnedildikten sonra yeniden cezaevine götürüldü. Erşan'ın annesi Mukaddes Erşan da, geçtiğimiz ay vefat etmiş, Erşan annesinin cenazesine cezaevinden özel izinle katılmıştı.

Taziye Yeri: Aslanbey Mahallesi, Kipri Sok. No:1/2 Malatya

Yeni Malatya Gazetesi- iha

FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN MAKİAD ESKİ BAŞKANI MUZAFFER ERŞAN (SOLDAN İKİNCİ) KAYINVALİDESİNİN CENAZESİNE KATILMAK İÇİN CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI. (ZEYNEP IRMAK GÜRŞEN/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ibrahim cengiz ÇAĞLAYAN (8 yıl önce)
    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN..
    0
    0
    Yanıtla