SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon 44 Malatya Olmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:35:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, 44 Malatyaspor’un BAL Ligi 4. Grubu lider bitirdiğini anımsatarak, sarı kırmızılı takımın şampiyon sayılması gerektiğini söyledi. 

44 Malatyaspor’un ligi averajla lider tamamlamasına rağmen hükmen mağlubiyetinin bulunması nedeniyle şampiyon ilan edilmediğini kaydeden Şavata, “44 Malatyaspor ve İl Özel İdare Spor BAL Ligi’nde Malatya’mızı temsil eden 2 takımımızdı. 44 Malatyaspor kendi gayretleri ile 70 puanla ligi bitirdi. Rakibi de 70 puanla bitirdi. 44 Malatyaspor ligin ilk yarısında cezalı oyuncu oynattığı için 3 puanı silindi ve mağlup sayıldı. Bir suç işledi ve cezasını anında verdiler. 44 Malatyaspor averaj ile şampiyon olması gerekiyor” dedi.

Şavata, Payas Belediyespor 1975'in şampiyon olarak tescil edilmediğini kaydederek, “44 Malatyaspor idarecileri tarafından Ankara’da bazı girişimler var. Aldığımız duyumlara göre tescil geri kaldı. Bir suça bir ceza sadece 1 defa verilir. Dünyanın hiçbir yerinde bir suça 2 ceza verildiği görülmemiştir. O nedenle biz 44 Malatyaspor’un hakkını biz meclis olarak sonuna kadar arayacağız” diye konuştu.

Şavata, şunları söyledi:

“Sesimizin yükseldiği kadar çıkaracağız. 44 Malatyaspor’un hakkı verilmez ise gereği ne ise onu yapmaya çalışacağız. Malatya’yı duyarlılığa davet ediyorum. O zaman bu zamandır. Bütün gücümüz ile federasyona sesimizi duyurmalıyız. Umuyoruz ki, adalet tecelli eder ve hakkımız verilir” şeklinde konuştu.

Şavata, İl Genel Meclisi’nde Salı günü 14.00’da Malatyaspor’un efsane başkanı Nurettin Soykan’ı anacaklarını belirterek, Malatyalıları İl Genel Meclisi toplantı salonuna davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız