SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Bursaspor

A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasında Bursapor evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe ise kendi sahasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı ve bu sonuçlarla birlikte yeşil-beyazlı takım, tarihinde bir ilki başararak Turkcell Süper Lig'in 52. şampiyonu oldu.

Timsah'a galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Pablo Batalla ve 44. dakikada İbrahim Toraman (kk) kaydetti. Siyah-beyazlı ekibin tek golü ise 88. dakikada Uğur İnceman'dan geldi.

Bu galibiyetin ardından Bursaspor puanını 75'e yükselterek, Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun şampiyonu oldu ve lig tarihinde Trabzonspor'un ardından 26 yıl sonra Anadolu'dan çıkan ilk şampiyon oldu.

Yeşil-beyazlılar böylece gelecek sezon Şampiyonlar Lig'nde direkt olarak grup aşamasında mücadele etmeye hak kazandı. Beşiktaş ise 64 puanla 4. sırada kaldı. Böylece UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ön eleme oynayacak.

BURSA ATATÜRK STADI'NDA BÜYÜK COŞKU

Beşiktaş'ı 2-1 yenip, Fenerbahçe'nin de sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmasıyla şampiyonluğunu ilan eden Bursaspor'un bu başarısı büyük sevinç yarattı.

Bursaspor-Beşiktaş maçının bitiminin ardından bir süre İstanbul Kadıköy Stadı'ndaki Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucunu bekleyen yeşil-beyazlı teknik heyet ve futbolcular, maçın 1-1 bittiği haberinin alınmasının ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Futbolcuların bu sevincine bir süre sonra taraftarlar da ortak oldu. Tribünlerden sahaya inen taraftarlar Bursa Atatürk Stadı'nı adeta doldurdu.

Trabzonspor lehine tezahürat yapan taraftarlar, “İşte şampiyon, işte taraftar” tezahüratları yaptı.

Bursasporlu futbolcular sevinç gösterisini kesip soyunma odasına giderken, taraftarlar sevinç gösterilerine saha içinde devam etti.

Bu sırada, taraftarların üzerine yeşil-beyazlı konfetiler atıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız