SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon Çıkaracağız"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan il spor merkezleri kapsamında Kick Boks branşı büyük ilgi görüyor. 
 
Kick Boks İl Temsilcisi Nurullah Ertaş yönetiminde, Turgut Özal Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitim kapsamında minik ve genç sporculara Kick Boks sporu hakkında temel ve uygulamalı eğitimler veriliyor. 
 
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Kick Boks İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, sporcuların Kick Boks'a büyük ilgi gösterdiğini, braşın gelecekte daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Ertaş, yoğun tempoda çalışmaların devam ettiğini belirterek, şunları söyledi; "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün bünyesinde açılan İl Spor Merkezleri kapsamında sporcularımıza ücretsiz olarak eğitim veriyoruz. Kick Boks İl Temsilcisi ve Türkiye Kick Boks Teknik Kurul Başkanı olarak eğitimleri ben veriyorum.
Önümüzdeki senelere milli sporcu yetiştirmek amacıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Son dönemlerde de Kick Boks Türkiye'de popüler bir hale geldi. Ekranlarda göründüğü gibi sert bir spor değil. Sporumuzun çeşitli kategorileri var. Türkiye Şampiyonaları'nda en iyi dereceleri elde etmek istiyoruz. Ankara'da Avrupa Şampiyonası yapılacak. Bu şampiyona için sporcularımızı hazırlıyoruz. Öte yandan önümüzdeki hafta Gaziantep'te yapılacak iller arası Kick Boks şampiyonasına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Şampiyonalarda Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." 
 
Malatya'dan Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkarmak istediklerini kaydeden Ertaş, "Her şeyin başı disiplin ve bunu bilerek çalışıyoruz. Kick Boks sporunu Malatya'da 17 yıl önce başlattık ve şuanda en iyi şekilde devam ediyor. Her şampiyonada madalya alıyoruz ve dereceye giren sporcular çıkarıyoruz. Hedeflerimiz çok basit hedefler değil. Malatya'dan Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkartmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız