SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Galatasaray

A- A+ PAYLAŞ

2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, şampiyonluğu Ali Sami Yen Stadı'nda büyük bir coşkuyla kutladı.

3 puan önde girdiği son hafta maçında Gençlerbirliği Oftaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle sahanın ortasında toplanarak şampiyonluğu kutlayan Sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra tribünlerin önüne giderek, şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla paylaştılar. Galatasaray'a şampiyonluk kupasını Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan verdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Bakan Başesgioğlu ve TFF Başkanı Doğan'ın ismi anons edildiğinde ıslıkladılar.

Kupayı protokol tribününde Hakan Şükür kaldırdı. Ardından
oluşturulan platformda şampiyonluk pozu veren Sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra kupayla birlikte şampiyonluk turu atarak, tribünleri dolaştılar.

Kutlamalarda stadın ışıkları kapatılarak, ışık ve lazer şovları yapıldı. Soyunma odasına dönen futbolcular da tek tek isimleri anons edilerek yeniden sahaya çıktılar. Maçta sakatlanarak oyundan çıkan Servet Çetin'i takım arkadaşları omuzlarda kupa törenine getirdi. Futbolcular, teknik sorumlu Cevat Güler'i de havaya attılar.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri de şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı.
Öte yandan kutlamalar sırasında bir kamyonetin üzerine konulmuş kafesin içindeki aslan, tribünleri dolaştırıldı. Statta yapılan havai fişek gösterileri de kutlamalara renk kattı.

Futbolcuların yaptığı kutlamaların ardından tüm uyarılara rağmen sahaya giren taraftarlar kargaşaya neden oldular.

MALATYA'DA..
Bu arada Galatasaray'ın şampiyonluğu, Malatya'da da taraftarları tarafından coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından kalabalık gruplar halinde ana caddelere çıkan, Belediye Önü ve İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde toplanan gruplar, takımları lehine tezahürat yaptılar. Çok sayıda taraftar da araçlarıyla caddelerde şampiyonluk turu attılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız