SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Hatice'den Vali Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-07-12 20:26:32
Şampiyon Hatice'den Vali Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Amasya ilinde düzenlenen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında derece yaparak birinci olan Hatice Akbaş'ı makamında kabul etti.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz beraberinde genç bayanlarda birinci olan Hatice Akbaş ve antrenörü Kerem Akbaş ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, Amasya’da düzenlenen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasına Malatya’dan 1 İdareci 2 Antrenör ile 17 Sporcunun katıldığı ve üç sporcumuzun derece yaparak madalya aldığı bilgisini verdi. Ayrıca sporcu Hatice Akbaş’ın 2016 yılı Avrupa Şampiyonluğunun olduğunu bu senede Avrupa Şampiyonasına giderek ülkemizi temsil edeceğini söyledi.

Sporcumuzla gurur duyduğunu ifade eden Vali Aydın Baruş, müsabakada birincilik alarak ilimizi en güzel bir şekilde temsil ettiğiniz için sporcularımızı ve çalıştıran hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Bu sene ilk defa düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında üst miniklerde dereceye giren sporcularımızdan milli takım oluşturulacağı, kamp sonrası ağustos ayında Gürcistan'ın başkenti Tiflis’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecekleri. Genç kadınlarımız da milli takımın kadrosunu oluşturup, kamplarına katılıp Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecekleri bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız