SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Kızların Apaçi Dansı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Genç Bayanlar Basketbol Anadolu Şampiyonası yarı final maçları sona erdi.

Atatürk Spor Salonu'nda 5 gün gerçekleştirilen müsabakaların son günü büyük bir heyecana sahne oldu. Müsabakalar sonrasında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Samsun 55 Gençlik 10-15 Mayıs tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Müsabakaların son gününde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Samsun 55 Gençlik karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmanın ilk periyoduna iyi başlayan taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu. İlk periyodun ilk 5 dakikasında 10-0'lık bir seri yakalayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, periyodu 24-5 üstün tamamladı. Karşılaşmanın ikinci periyoduna da iyi başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Samsun 55 Gençlik'e fazla sayı şansı tanımadı ve devreye 41-16 üstün girdi.

Müsabakanın ikinci yarısında ise bambaşka bir Samsun 55 Gençlik vardı. 3. periyoda iyi başlayan Samsun 55 Gençlik, sayı farkını 7'ye düşürürken, periyot 55-48 Bursa Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlandı. 4. periyotta ise tam bir heyecan fırtınası vardı. Samsun 55 Gençlik, aradaki sayı farkını 1'e kadar düşürmeyi başardı.

Oyunun son bölümlerinde toparlanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, müsabakayı 74-65 kazanarak, grubu birinci tamamladı. Samsun 55 Gençlik grupta ikinci olurken, Antalya
Alanya Belediye üçüncü, Kayseri Panküp ise dördüncü oldu.
Müsabakalar sonrasında kupa ve ödül töreni düzenlendi.

Grupta birinci olan Bursa Büyükşehir Belediyespor'a madalya ve kupalarını Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı takdim etti.

Öte yandan Samsun 55 Gençlik Spor, Antalya Alanya Belediye ve Kayseri Panküp takımlarına da madalya ve teşekkür belgeleri verildi. Takımlara belgelerini ve madalyalarını; Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, İl Temsilcisi Nail Değirmenci ile Ergün Akdeniz takdim etti.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, "Çok güzel müsabakalar izledik. Sporcuları centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki müsabakalarda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Müsabakalar sonrasında; en değerli oyuncu ve sayı kraliçesi Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Aslıhan Ambara oldu. En iyi savunma oyuncusu Kayseri Panküp'ten Merve Özsuveren seçilirken, en iyi pivot Samsun 55 Gençlik'ten Neslihan Özkan oldu. En iyi forvet ödülünü ise, Antalya Alanya Belediye'den Çağla Yıldırım aldı.

Ödül töreni sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular birinciliği apaçi dansıyla kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız