SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon Olacağımıza İnanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun tamamlanmasına 9 hafta kala kıyasıya devam eden şampiyonluk yarışını değerlendiren Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Sadık Çiftpınar, “Şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Sadık, "Puanlar birbirine çok yakın. Sonuçta arkamızda 4-5 tane takım var. Bay haftamızda illaki birileri kazanıp, birileri kaybedecekti. Şu an hala lideriz. Önemli olan bizim ne yaptığımız. Cuma günü sahamızda Hacettepe karşısında galibiyet alarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Rakiplerimizin artık ne yaptığı önemli değil. Hepsi bize gelecek. Aydınspor olsun, Pendikspor olsun. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Allah yardımcımız olsun. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Biz omzumuzdaki yükün fakındayız. İç saha avantajı çok önemli. Sahamızda en kötü 6-7 bin taraftara oynuyoruz. Bu ileride daha da artacak. Stadın dolu olmasını bekliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle iç sahada fazla bir puan vereceğimizi düşünmüyorum. 9 maçta tek yenilgi almışız. Takımımız yenilmiyor. Güzel bir puan farkıyla şampiyon olacağımızı düşünüyorum ben” dedi.

İRFAN BAŞARAN: “SORUMLULUK ALMAMIZ LAZIM”

Sakatlığını yavaş yavaş atlatan ve Hacettepe maçında oynaması beklenen İrfan Başaran ise bir aksilik olmaması halinde bu haftaki maçta görev yapabileceğini kaydetti.

Başarılı oyuncu İrfan Başaran, “Ben bu hafta oynamak istiyorum. Ancak tabi ağrılarım olmazsa. Eğer bu hafta oynayıp yine 3-4 hafta takımdan uzak kalacaksam oynamanın bir anlamı yok. Yarışta rahatlayabilmemiz için iç saha maçlarını kesinlikle kazanmamız lazım. İyi oyun kendi öz güvenimiz açısından tabi işimize geliyor. Ama bu saatten sonra her maçımızı kazanmamız lazım. Bir seri yakalamamız lazım. Bir seri yakalamazsak şampiyonluk olmaz. En az 3 maç üst üste kazanmamız lazım. O da bu Hacettepe maçıyla olacak inşallah. Hacettepe takımı çok iyi bir takım. Bu haftaya kadar bizim grupta gördüğüm en iyi takım. Çünkü çok genç ve koşan bir takım. Oradaki maçta bizi baya bir sıkıntıya sokmuşlardı. O yüzden bu maçı atlatırsak öz güvenimiz de yerine gelecek. İnşallah iyi olacak, ben inanıyorum. Ben en başından beri bu takımın şampiyonluğuna inanıyordum. Bu takımdaki oyuncular tanıdığım oyuncular. Sezon başı o yüzden geldim zaten buraya. Biz iyi oyuncularız. Sadece sahada biraz daha sorumluluk almamız lazım. Bizim gibi oyuncuların sorumluluk alması lazım. Biz daha fazla sorumluluk alırsak bu işi başarırız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız