SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:21:00
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da ileri uç oyuncusu Emrah Ekmekçi, ligin ikinci yarısında iyi bir performans sergileyerek, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi. 

İlk yarıda yaşadığı talihsiz sakatlığın tam anlamıyla düzeldiğini ve ikinci yarıya hazır olduğunu kaydeden Ekmekçi, “Ligin ilk yarısında yaşadığım sakatlık nedeniyle birkaç maç takımımın yanında olamadım. Ama şuanda iyiyim ve ikinci yarının beklemesini başlıyorum. Özellikle yaşadığım sakatlık sonrasında kamp dönemi benim için çok güzel geçti. İlk yarıdaki performansımın üzerine daha da koyarak, ikinci yarıya en iyi şekilde başlayacağım. İkinci yarıda çok daha iyi performans sergileyerek, sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Emrah, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın ligin ikinci yarısı için koyduğu hedefleri yerine getirtmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Takımdan 2 arkadaşımız ayrıldı ama onların yerine 2 arkadaşımız geldi. Çok kaliteli arkadaşlarımız var ve takıma kısa sürede uyum sağladılar. Takımda iyi bir arkadaşlık var. Ligin ilk yarısına nazaran ikinci yarıda birbirimize daha da iyi bağlanarak, hocamızın koymuş olduğu 17’de 17 hedefini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız