SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:41:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşılaşacağı Körfez İskenderun Spor maçının hazırlıklarını, gerçekleştirdiği teknik ve taktik ağırlıklı idmanla devam ettirdi. 

Teknik direktör Mustafa Uğur nezaretindekiYeni Malatyaspor, hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Körfez İskenderun Spor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Pendikspor maçında çok önemli bir 2 puan kaybeden sarı kırmızılı futbolcuların, Türkiye Futbol Federasyonu sahasındaki idman boyunca ağzını bıçak açmadı. Moralleri bir hayli bozulan futbolcuların, teknik ve taktik idmanda bir hayli hırslı olduğu gözlendi. Yapılan idmana tüm futbolcular katıldı.

UĞUR: "ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Mustafa Uğur, bütün zorlukların üstesinden gelip, şampiyon olacaklarını söyledi. Uğur, Pendikspor müsabakasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Pendikspor maçını iki bölüm olarak değerlendirmek gerekir. Attığımız goller ve kaçırdığımız golleri düşündüğünüz zaman, bu ligin farklı bir takımı olduğumuzu öne çıkarıyor. Adaletli bir yönetim olduğu zaman bu takımın sahada neler yapacağını görmüş olduk. Taraflı ve tarafsız her kesimden övgüler alıyoruz. İkinci yarıya çıktığımız zaman, her nedense hakem tarafından farklı bir yönetim tarzı gördük. Kasıtlı demiyorum. Orada harcanan bir emek var. Bu şehrin bir beklentileri var. Futbolcuların psikolojik bir baskı var. Penaltıların dışında faul olmayan pozisyonları, rakibin lehine vermesi olacak iş değil. İrfan'ın sakatlık pozisyonunda, oyuncumuz oyuna devam bile edemedi. Fakat hakem bu pozisyona faul bile vermedi. Şart ne olursa olsun her türlü zorlukla karşılaşacağımızı biliyoruz. Ama biz bunlara rağmen şampiyon olacağız. Direncimiz sonuna kadar olacak" dedi.

"SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Sahalarında Körfez İskenderun Spor ile zorlu ve önemli bir mücadele oynayacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Biz ligi maç maç değerlendiriyoruz. Son 3 haftada bir mağlubiyet ve 2 beraberlik aldık. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Şart ne olursa olsun biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu hafta futbolcuların moral motivasyonları artırmak için, bir çalışmamız mutlaka olacaktır. Biz moral ve motivasyonunu arttırıp yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Körfez İskenderun Spor maçının kolay olmayacağını dile getiren Uğur, "Haftalar önce söyledi gibi o takımında buraya kapanmak için gelecek. Büyük bir savunma içerisinde olacak. Bizde o savunmayı çözmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Puan olarak baktığınız zaman kolay gibi görünüyor. Fakat kolay bir maç olmayacak. Bir hedefimiz var. Bu hedefe gidebilmek için ve yeni bir seri yakalamak için kazanmamız gereken bir maç olduğunu biliyoruz. Çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu oyuncu grubuyla zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"LİGLERDE BU OLAYLAR DOĞAL HALE GELMİŞ"

Pendikspor maçında yaşanan olayları da değerlendiren Mustafa Uğur, "Maç öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylar var. Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek’e yapılan çirkin saldırılar var. Bunları yönetim yaşamıyor. Biz teknik ekip ve futbolcular ile farklı bir şekilde yaşıyoruz. Müsabakanın sonunu söylemek bile istemiyoruz. Şunu gördük ki, bu liglerde bu olaylarla karşılaşmak doğal hale gelmiş. Malatyaspor camiası bu zorluklara göğüs gerecektir. Bizler de dik durarak bunu da atlatacağımıza eminim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız