SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Yeni Malatyaspor’un bu sezon şampiyon olacağını söyledi. 

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Altıparmak, Kırklarelispor maçı, ilk yarıda kalan maçlardaki hedefler ve transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Kırklarelispor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, “Ligin kendi sahasında en istikrarlı ve en iyi oynayan takımına karşı mücadele edeceğiz. Ama her zaman söylediğimiz gibi önemli olan rakibin değil, bizim ne yapacağımızdır. Bu anlamda zorlu bir maç oynayacağız. Büyük bir mücadele maçı olacak. Geçen hafta Çamlıdere Şekerspor maçı kağıt üzerinde kolay bir maç olarak görünüyordu ama çok büyük mücadeleye sahne olan bir karşılaşma oynadık. Herkes büyük bir mücadele içinde. Çünkü her takımın bir hedefi var. Hedefimiz şampiyon olmaksa, içeri dışarı ayrımı yapmadan bütün maçları kazanmalıyız” dedi.

Kırklarelispor’un sahasındaki gücünü iyi bildiklerine değinen Altıparmak, “Kırklarelispor’u izlettirdik. Gerekli önlemleri alacağız. Ama dediğim gibi onlardan ziyade, önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Biz sahada kendi oyunumuzu oynadıktan sonra bütün rakiplerimizi yeneriz. Futbolcularımızı da bu yöne çalıştırıyoruz. Öncelikle çok zorlu bir mücadele olacak. Maçı kazanmamız için öncelikle mücadele etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“LİGİN EN İYİ TAKIMIYIZ”

Ligin en iyi takımı olduklarını ve kalitelerini sahaya da yansıtmaları gerektiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: “Bu ligin en kaliteli ve en iyi takımı biziz. Ama önce mücadele etmemiz gerekiyor. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Eskiden maç başlamadan çoğu maçın sonucu biliniyordu ama artık günümüz futbolunda bu kalktı. Mücadele etmeden, o gün o şartlarda havayı yakalayamayan takımlar maçı kazanamıyorlar. En basit örneğini Galatasaray-1461 Trabzonspor maçında gördük. Herkesin herkesi yendiği bir ligde öncelikle Kırklarelispor maçını kazanıp, ardından da Bayrampaşaspor’u yenerek, ilk yarıyı 30 puanla kapatmak istiyoruz. Daha sonrada ikinci yarı için iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Çünkü bütün ligler ikinci yarı başlar. Onun için iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Bunun içinde o döneme iyi girmek istiyoruz. 2 tane önemli maçımız var. Kırklarelispor’a ilk mağlubiyetlerini tattırıp, Malatya’ya galibiyetle döneceğiz.”

“ALLAH’IN İZNİYLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Sezon sonunda şampiyon olacaklarını ifade eden Altıparmak, “Yeni Malatryaspor bu sene Allah’ın izniyle şampiyon olacak. Ve bu takımla şampiyon olacak. Arkasında bu destek olduğu sürece de yenemeyeceği takım yoktur. Şuana kadarki 3 haftalık periyotta müthiş bir destekle karşılaştık. Özellikle büyük taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yenik durumda da, berabere olduğumuz durumlarda da bizi bıkmadan usanmadan desteklediler. Bizi desteklemeye devam etsinler. Biz çalışarak, sahada mücadele ederek, onlara gereken galibiyetleri armağan edeceğiz. Biz hem bu şehre hem de taraftarlarımıza layık olanı kazandıracağız. Bu iş birlik ve beraberlik işidir. Biz bunu takım içinde yakaladık. Şehir olarak ta yakalayacağız. Büyüklerimiz ve şehrin ileri gelenleri de bu birlik ve beraberlik ortamını yakaladı. İnşallah hep beraber mutlu sona ulaşacağız” şeklinde konuştu.   

“TAKIMIN İÇİNDE SIKINTI YOK”

Takımın içinde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyleyen Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Takımın içinde bir sıkıntı yok. Sonuçlar sıkıntılı olduğunda başka şeyler aranır. Takımın içinde maddi ya da manevi bir sıkıntı yok. Oyuncular yeni bir sisteme alışmaya çalışıyorlar. Bizim sistemimiz zor bir sistem ama izleyenlere zevk veren bir sistem. İnegölspor maçında kötü oynamadık ama yenen 2 kötü gol her şeyin önüne geçti. Yediğimiz 2 tane çok kötü gol vardı. Belki de 89’ncu dakikada golü atmış olsak, bambaşka bir hava olacaktı. Ama futbol sadece sonuçla değerlendirildiği için iyi futbol görünmüyor. Ama biz maçlarda kalmamalıyız. Çünkü bir hafta mükemmel oynayan bir takım diğer hafta köyü oynayabiliyor. Ama biz öncelikle hem kadroda hem oyunda hem de kulübümüze istikrarı yakalayarak, inşallah mutlu sona ulaşacağız.”

“HEDEFİMİZ BU TAKIMA TRANSFER YAPMAMAK”

Gündemlerinde transfer olmadığını belirten Altıparmak, “Göreve geldiğimizde de söylemiştim; hedefimiz bu takıma transfer yapmamak. Burada daha önceden oynayan oynamayan oyuncular, sakat oyuncular ve belirli seviyeye gelmemiş oyuncular vardı. Ama bu ligin en kaliteli oyuncu kadrosu Yeni Malatyaspor’da bulunuyor. 23-24 tane bir sene önceden 30 maç oynayan çok kaliteli bir kadro var. Tabi ki bunların hepsini bir anda bir arada oynatamıyorsunuz. Daha önceki süreçten gelen, oynayan oynamayan oyuncular var. Dalgalanmalar takımı performans olarak etkilemiş. Bizim amacımız herkesi aynı performansa yükseltmek ve ondan sonra eğer çok gerekiyorsa, tabi ki transfer yapılacak. Ama şuanda biz takımımıza transfer yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü elimizdeki oyuncuların değerlendirmesini yapmamız gerekiyor. Takıma baktığınızda hangi mevkie, hangi oyuncuyu alacaksınız? Zaten elinizde çok güzel bir kadro var. O nedenle şuan için gündemimizde transfer, o gelecek o gidecek diye hiçbir şey yok. Biz hiç kimseyi de belirlemedik” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız