SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyon Olduk, Sahip Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonası'nda elde edilen başarıların sonrasında Anadolu Çim Hokeyi'nde milli takıma katılan sporcu sayısında da artış oldu.

Malatya Anadolu Çim Hokeyi takımında Türkiye Şampiyonası sonrası alınan başarıların sevinci yaşanırken, bundan sonraki süreçte en büyük hedefin milli takım kadrosuna daha fazla sporcu katmak olduğu bildirildi.

Anadolu Ateşi Çim Hokeyi Takım Antrenörü Savaş Yılmaz, yaptığı açıklamada, takım olarak çok çalıştıklarını, bunun karşılığını da almaya başladıklarını söyledi. Yılmaz, sporcuların gecelerini gündüzlerine kattıklarını ve sıkıntılı süreçlerden geçtiklerini kaydederek, "Türkiye Şampiyonasına hazırlanırken çekmiş olduğumuz sıkıntılar ortadaydı. Takım olarak antrenman sahası bile bulmakta zorluk çekiyorduk. Buna rağmen hepimiz çok yoğun tempoda çalıştık ve başarılı sonuçlarla Malatya'yı en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonraki hedefimiz milli takım kadrosuna Malatya'dan daha fazla sayıda sporcu katmak. Çok iyi oyuncularımız var. Ben bu sporcularımızın milli takımda da büyük başarılar yaşayacağına inanıyorum" dedi.

"KIZLARIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR"
Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak, Avrupa'da mücadele etme hakkı kazanan Anadolu Ateşi Çim Hokeyi bayan takımında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Yılmaz, "Kızlarımız gerçekten birbirinden güzel maçlar ortaya koydular. Bunun sonucunda da Türkiye Şampiyonluğunu kazandık. Şimdi önümüzde Avrupa'da başarılı sonuçlar almak var. Biz en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimiz bunun hem Türkiye hem kendimiz hem de Malatya için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu noktada buradan söylemek
istiyorum ki, bizlere destek versinler ve yanımızda olsunlar. Çünkü bu takım bu noktalara şimdiye kadar verilen cüzi desteklerle geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Sadi Fındıklı'ya bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinin sayesinde Türkiye Şampiyonluğunu kazandık. Ancak bundan sonraki süreçte Avrupa kuplarına katılmak ve başarılı sonuçlar alabilmek amacıyla büyük desteklere ihtiyacımız var. Ben bu noktada Malatya Belediye Başkanımızın bizlere yardımcı olacaklarına inanıyorum. Çünkü şampiyon olduğumuz halde sahipsiz bırakıldık. Geçtiğimiz senelerde maddi imkansızlıklar dolayısıyla Avrupa'da mücadele edememiştik. Hiç değilse bu yıl bu hak kızlarımızın elinden alınmasın" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız