SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:02:58
Şampiyon Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, Şanlıurfa'da yapılan 12 DABO Doğu-Güneydoğu Basketbol Şampiyonası'nda başarılı bir performans ortaya koyarak, şampiyon oldu. 

Malatya, Hakkari, Diyarbakır, Batman, Gaziantep, Şanlıurfa, Siirt ve Elazığ 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın katılımıyla Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Doğu-Güneydoğu Basketbol Şampiyonası kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Geleceğin basketbolcularının sahne aldığı şampiyonada, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu Doğu-Güneydoğu Şampiyonu oldu.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'ndan 7 sporcu, şampiyonada gösterdikleri performans sonrası Doğu Karmasına seçildi. Doğu Karmasına seçilen sporcular, 16-19 Haziran tarihlerinde Kuşadası'nda düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına davet edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız