SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Olmak İstiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:30:33
Şampiyon Olmak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Karate Federasyonu ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Ankara'da düzenlenen milli takım aday kampına katılan Malatyalı işitme engelli karate sporcusu Rıfat Onay, ileride dünya şampiyonu olmak istediğini belirtti.
 
23 Ocak ve 30 Ocak tarihleri arasında Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde yapılan kampa katılan Rıfat Onay, Malatya'daki hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarını bir süre Malatya'da sürdürecek olan işitme engelli karate sporcusu Rıfat Onay, tekrar milli takım kampına katılacak. İşitme Engelli Karate Sporcusu Rıfat Onay , "Çalışmalar çok iyi geçiyor. Hocamla birlikte çalışıyoruz. Hocamla birlikte hareketlere iyi çalışıyoruz. Dünya şampiyonu olmak istiyorum" dedi.Türkiye'de 10 işitme engelli karate sporcusundan birisi olan Rıfat Onay'ın antrenörlüğünü yapan Sedat Turgut yatığı değerlendirmede, "Çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Süratli bir şekilde çalışıyoruz. Gelecek Türkiye Şampiyonalarına sporcularımızı hazırlamaya çalışıyorum. Rıfat kardeşimiz, işitme engelli bir sporcumuz. İşitme Engelliler Spor Federasyonu ile Türkiye Karate Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlemiş oldukları milli takım aday kampına bizim bölgemizden de Rıfat kardeşimizi gönderdik. Bu sporcularımız, 3 hafta arayla 1'er haftalı kamp çalışması yapacaklar. Bu 3 hafta dinlenme ve 1 hafta kamp çalışması Eylül ayına kadar devam edecek. Eylül ayında 2012 Olimpiyatları'nın arkasından bu çocuklarımızın olimpiyatları yapılacak. Türkiye'de Rıfat gibi 10 tane sporcumuz bulunuyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız