SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyon Yapmadan Gitmeyiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:22:36
'Şampiyon Yapmadan Gitmeyiz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'u şampiyon yapacaklarını belirterek, "Bu takımı şampiyon yapmadan bir yere gitmeyeceğiz" dedi.

Gevrek, iyi bir mücadeleyle TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında 3 puanı aldıklarını kaydederek, "Stadımızın zemini iyi değildi. 3-4 gündür statta çalışmalar sürüyordu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Stat 2 günde hazır hale getirildi. Ancak bu kadar oldu. Zemin biraz ağırdı ama 2-0 kazandık. Önemli olan buydu. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Bundan sonrada inşallah bir seri yakalar ve sezonu şampiyon bitiririz" ifadelerini kullandı. 

"NOKTA TRANSFERLER YAPMAK İSTİYORUZ"

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Gevrek, nokta transferler yapmak için hassas davrandıklarını kaydetti.

Gevrek, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağladıklarını belirterek, "Yeni transferlerimizi de hep beraber görmüş olduk. Zemin kötü olsa da, 3 puanı aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Stadı doldurdular ve maçın başından sonuna kadar takımımıza destek verdiler. Tabi ligin ilk yarısının sonlarında biraz sıkıntı oldu ama bundan sonraki süreçte bir seri yakalar, sonunu getiririz" şeklinde konuştu.

Takıma yapacakları takviyelerle ilgili olarak teknik heyetle bir görüşme yapacaklarını kaydeden Gevrek, "Takıma 1 ya da 2 takviye yapılabilir. Bunu hocamızlar görüşeceğiz. Önümüzde daha zamanımız var. Takviye yapılabilir. Tabi burada önemli olan nokta transfer olması. Bu konuda hassas davranıyoruz. Yapmış olduğumuz transferlerde bunun bir göstergesidir. Sahada mücadele eden 3 transferimizin performansları çok iyiydi. Eğer 1-2 transfer daha olacaksa bunların nokta transferler olmasını istiyoruz. Teknik heyetimizle görüşüp, transferlerimizi ona göre yapacağız" diye konuştu.

"BİZ ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ"

Gevrek, yaşanan sıkıntıları geride bıraktıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Yaşananları geride bırakmak istiyoruz. Bazı sıkıntılar oldu ama biz geriye bakmak istemiyoruz. Önümüze bakmak istiyoruz. Bu takımı inşallah şampiyon yaparız. Bu takımı şampiyon yapmadan bir yere gitmeyeceğiz. Maalesef üzülerek söylüyorum, birilerinde 'şampiyon olmasalar, çekip gidecekler' düşüncesi var. Kimse o düşünceye kapılmasın. Biz bu takımı şampiyon yapmadan, hiçbir yere gitmeyeceğiz. Bu sene ya da gelecek sene olur. Bizim hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak. Ufak tefek sıkıntılar oldu ama burası bizim ortak değerimiz. Yeni Malatyaspor ortak değerimiz ve herkesin sahip çıkması lazım. Üzülerek söylüyorum sıkıntılar var. Bu sıkıntılar her yerde var. Maalesef Malatya'da bu sıkıntılar biraz fazla. Biz, birlik ve beraberlikle şampiyonluğun geleceğine inanıyoruz. Arada birileri sıkıntı çıkarmaya çalışacaklar. Engel koymaya çalışacaklar. Biz bu engelleri aşmak için Malatya camiasıyla birlik içerisinde olacağız. Biz doğru iş yapmaya, doğru adımlar atmaya çalışıyoruz."

"BÜTÜN HESAPLARIMIZI ŞAMPİYONLUK ÜZERİNE YAPIYORUZ"

Bütün hesaplarını şampiyonluk üzerine yaptıklarını kaydeden Gevrek, "Her şeyi doğru yaparsınız ama bazen kısmet olmaz. Ama önemli olan burada doğru işler yapmak. Biz, doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Mutlaka ufak tefek hatalar olabilir. Ama o hatalardan ders çıkararak yolumuza devam edersek, ben inanıyorum ki daha sağlam adımlarla ilerleriz. Bu ufak tefek sıkıntıları hep birlikte aşacağız. Malatya ve İstanbul'daki Malatyalıların bir güç olması lazım. Eğer bir güç olursak, başarıda beraberinde gelecektir. Biz yönetim, teknik heyet ve sporcular olarak başarının geleceğine inandık. Malatyalılar bir üst ligi hak ediyor. Biz baştan beri Yeni Malatyaspor'un yerinin burası olmadığını söylüyoruz. Yeni Malatyaspor'u inşallah hak ettiği yere getireceğiz" ifadelerini kullandı. 

"FUTBOLCULARIMIZA BORCUMUZ YOK"

Futbolculara borçlarının olmadığını dile getiren Gevrek, "Sezon başından bu yana hep gündeme getirildi. Bu soru hep soruldu. Bu takımda baştan beri ekonomik sıkıntı olmadığını ve olmayacağını söyledik. İlk yarı geride kaldı. Bizim hiçbir sıkıntımız yok. Futbolcularımıza borcumuz yok. Borçlarımızın hepsini ödedik. Bazıları bir şey bulamıyor ve takımın ekonomik sıkıntı yaşadığını ileri sürüyor. Bizim herhangi bir ekonomik sıkıntımız yok. Takımın bütün ödemeleri devre arasında yapıldı. Futbolcuların alacağı bulunmuyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız