SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyona İçin Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:20:22
Şampiyona İçin Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesporlu kick boks sporcuları, Türkiye şampiyonasına katılmak için iddialı hazırlanıyor. 

Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonası 14-22 Ağustos tarihlerinde Ordu ilinde yapılacak. Malatya'dan şampiyonaya katılacak sporcuları belirlemek amacıyla 8-9 Ağustos tarihleri arasında Kick Boks Malatya İl Temsilciliği tarafından il seçmesi yapılacak.

Milli Takım ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş, Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılmak için yoğun tempoda hazırlandıklarını söyledi.

Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte sporcuları kampa aldıklarını ifade eden Karakuş, "Ramazan ayı içerisinde tam anlamıyla çalışmadık. Ramazan ayından sonra sporcularımızı kampa aldık. Yaklaşık 10 gündür kamp yapıyoruz ve kampımız 5 gün daha devam edecek" dedi.

Karakuş, il seçmelerine 50 sporcu ile katılacaklarını kaydederek, "Sporcularımız il seçmelerine en iyi şekilde hazırlandı. İl seçmesinde ilk 3'e girenler Ordu'da yapılacak olan Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde edecek. Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak 50 kişiyle il seçmelerine katılacağız. 35 sporcuyla Malatya'yı Türkiye şampiyonasında temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Elkoca ise, Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak il seçmelerine 50 sporcu ile yer alacaklarını kaydederek, amaçlarının çok sayıda sporcu ile Ordu'da yapılacak olan Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılmak olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız