SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyona Karşılama

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:06:25
Şampiyona Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Venezüella’nın Margarita şehrinde düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonasında artı 80 kilogramda dünya şampiyonu olan Osman Geçit, memleketi Malatya’da törenle karşılandı. 

2008 yılında da Fransa’da dünya şampiyonluğunu elde eden Geçit, uçaktan indikten sonra annesi Hatice ve babası Mehmet Geçit’e sarılarak, tebrikleri kabul etti.

Malatya Havaalanı’nda düzenlenen törenle karşılanan dünya şampiyonu Osman Geçit, çok mutlu ve başarılı olduğunu belirterek, hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Geçit, Rus rakibini 8-2 yenerek şampiyonluğu elde ettiğini kaydederek, “Çok başarılı oldum. Çok mutluyum. Türk bayrağını dalgalandırdığım için gururluyum” dedi.

Geçit’i karşılama törenine Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Uluslararası tekvando hakemi Abdullah Kuzucu, Antrenörü Nurettin Uçar, tekvando antrenörleri ve tekvando sporcuları katıldı.

VALİ KABUL ETTİ..

Malatya Valisi Vasip Şahin de, Venezüella’nın Margarita şehrinde düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonasında artı 80 kilogramda dünya şampiyonu olan Osman Geçit’i makamında kabul etti. 

Dünya şampiyonu Osman Geçit ile bir süre sohbet eden Şahin, “İlimizde böyle bir sporcunun yetişmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Sporcumuzu yetiştiren hocalarına teşekkür ediyorum. Arkadaşımızı da hem tebrike diyorum hem de kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu gururu bize uzun yıllar yaşatacaktır” dedi.

Vali Şahin, dünya şampiyonu Osman Geçit’e altın hediye etti.

Ziyarette, Malatya Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı, Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut ve Osman Geçit’in antrenörü Nurettin Uçar’da yer aldı.

BELEDİYEDE..

İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek şampiyon olan hemşehrimiz Osman Geçit’e Belediye Başkanı Ahmet Çakır adına, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu tarafından Cumhuriyet altını hediye edildi.

Venezuela'nın Margarita kentinde düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 80 kiloda şampiyon olan Osman Geçit, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır adına ödüllendirildi.

Osman Geçit, Malatya Belediyesi’ni ziyaret ederek, ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’dan aldı. Mumcu, Geçit’i elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız