SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyona Ödül..

A- A+ PAYLAŞ

Görme Özürlüler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 26 kiloda Türkiye Şampiyonu olan 10 yaşındaki Ömer Uçar, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf tarafından ödüllendirildi.

Görme Özürlüler Federasyonu tarafından 8 Ocak tarihinde İzmir'de gerçekleştirilen şampiyonda kategorisinde şampiyon olan Ömer Uçar'a hediyesi, Malatya Görme Özürlüler Spor Kulübü Derneği'nde takdim edildi. Hediye takdiminde bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, "Malatyamız geçtiğimiz günlerde çok güzel bir başarıya imza attı. Ömer kardeşimiz Judo'da Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarısının ardından Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Devlet Bakanımız Selma Aliye Kavaf bizzat bizi arayarak,
sporcumuzu tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler. Ve sporcumuza çok güzel bir hediye gönderdiler. Ben hediyeyi Bakanımız adına takdim ediyorum ve sporcumuza başarıların devamını diliyorum" dedi.

Türkiye Şampiyonu Ömer Uçar'ın babası Recep Uçar ise, "Bakanımıza teşekküre diyoruz. Sağ olsunlar" diye konuştu.
Türkiye Şampiyonu olan Ömer Uçar da, "Bakanıma teşekkür ederim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız