SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyona Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:30
Şampiyona Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Goalball Erkekler Liglere Yükselme Şampiyonası kapsamında oynanan maçlar sona erdi. 

Malatya'nın ev sahipliğinde 5 gün süren şampiyona sonunda liglere yükselen takımlara kupaları takdim edildi.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kupa ve madalya takdim töreni öncesi konuşan Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, organizasyonun sağlıklı bir şekilde tamamlandığını ifade etti.

Çetin, kendileri için mağlubun olmadığını, tüm takımların galip olduğunu kaydederek, "Bu dönemde hedefine ulaşamayan takımların bir sonraki dönemde hedefine devam etmesi en büyük temennimiz. Onlarda ilerleyen dönemde hedeflerine ulaşacaklardır" dedi.

Müsabakaların centilmence geçtiğini ifade eden Çetin, başarılı olan takımların sporcularını, idarecilerini ve antrenörlerini tebrik etti. 

Çetin'in konuşmasının ardından Goalball Erkekler Liglere Yükselme Şampiyonası'nda başarılı olan kulüplere kupaları, sporculara ise madalyaları takdim edildi.

Şampiyonada dereceye giren kulüpler şöyle: 

1-İstanbul Altı Nokta

2-Ankara Altı Nokta Tandem

3-Kahramanmaraş Gençlik Gücü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız