SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyona Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Tekvando İl Temsilciliği Kupası müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Salonu'nda iki gün süren müsabakalara Malatya'dan 8 kurum ve 6 spor salonundan bay ve bayan kategorisinde toplam 60 sporcu katıldı. İkinci gün sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Turnuva sonuçlarına göre; 54 kilogram erkeklerde; 1.Barış Çobanoğlu-Şeker Spor Kulübü, 2. Furkan Altınova-Altın Adamlar Spor Kulübü, 3. Ufuk Emre Gül-Ertaş Spor Kulübü, 58 Kilogram erkeklerde; 1.Musap Zeyveli-Şeker Spor Kulübü, 2. Ali Yıldız-Altın Adamlar Spor Kulübü, 3. Okan Tutuk-Uçarlar Spor Kulübü, 62 Kilogram erkeklerde; 1. Abdulaziz Nacar-Menekşe Spor Kulübü, 2. Usame Zeyveli-Şeker Spor Kulübü, 3. Ahmet Gül-Altın Adamlar Spor Kulübü, 67. Kligram erkeklerde;1. Uğur Miraç Yağdır-Uçarlar Spor Kulübü, 2. Serkan Merde-Menekşe Spor Kulübü, 3. Samet Güventürk-Altın Adamlar Spor Kulübü, 72. Kilogram erkeklerde; 1. Mustafa Kılıç-Şeker Spor Kulübü, 2. Yunus Aslan-Ertaş Spor Kulübü, 3. Semih ceylan-Uçarlar Spor Kulübü, 78. Kilogram erkeklerde;

1. Burak Çobanoğlu-Menekşe Spor Kulübü, 2. Osman Geçit-Uçarlar Spor Kulübü, 84. Kilogram erkeklerde; 1.Emrah Su-Şeker Spor Kulübü, 2.Hüseyin Koç-Altın Adamlar Spor Kulübü, +84 Kilogram erkeklerde; 1.Akif Dursun-Şeker Spor Kulübü, 2. Ahmet Duran Yağmurlugil-Şeker Spor Kulübü, 3. Süleyman Pelitoğlu-Uçarlar Spor Kulübü,

47 Kilogram bayanlarda; 1.Seda Gezer-Ertaş Spor Kulübü, 2. Filiz Keskin-Altın Adamlar Spor Kulübü, 55 Kilogram bayanlarda; 1. Neşe Yağmurlu-Uçarlar Spor Kulübü, 59 Kilogram bayanlarda; 1.Elif Kuzucu-Altın Adamlar Spor Kulübü, 2.Gülnaz Alphan-Altın Adamlar Spor Kulübü, 63 Kilogram bayanlarda; 1.Esra Kuzucu-Altın Adamlar Spor Kulübü, 67 Kilogram bayanlarda; 1. Berat Nazlı Nokay-Altın Adamlar Spor Kulübü oldu.

Bu sonuçlara göre; Erkek klasmanında, Şeker Spor Kulübü 35 puan ile Malatya İl Temsilciliği birincilik kupasını alırken, ikincilik kupasını 17 puan ile Menekşe Spor Kulübü, üçüncülük kupasını ise 12 puan ile Uçarlar Spor Kulübü aldı.

Bayanlar Klasmanında, Altın Adamlar Spor Kulübü 13 puan ile birincilik kupasını alırken, 7 puan ile Uçarlar Spor Külübü ikincilik kupasını, 7 puan ile Ertaş Spor Kulübü üçüncülük kupasını aldı.

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası ertlenince turnuva yapmaya karar verdiklerini kaydederek, "Burada sporcularımza ve kulüpler ile antrenörlerimize teşekkür ederim. Sonuçta hem çocuklarımız ödüllendirilecek hemde Kasım ayı'nda yapılacak olan Kulüpler arası Türkiye Şampiyonasına hazırlanmış olacaklar" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız